Blachman rasende på Ankerstjerne: Jeg forstår det ikke

Thomas Blachman var alt andet end imponeret, da hans meddommer Lars Ankerstjerne i går sendte Gina Michaells ud af årets udgave af "X Factor". 

- Jeg forstår ikke Ankers ting der til sidst. Det gør jeg sgu ikke, det må jeg indrømme. Men selvfølgelig er jeg forskellig fra ham, og han er forskellig fra mig, fortalte Blachman til SE og HØR, da kameraerne var slukket. 

- Jeg synes ikke, at den er udelukkende logisk, siger Blachman om den beslutning, som Ankerstjerne endte med at tage, da han valgte at beholde pigebandet ECHO. 

Men det var ikke kun Ankerstjerne, som Blachman var uforstående over for. 

- Jeg fatter heller ikke seerne. Hvis der ikke er plads til god musik i det her program, hvad handler det så om? Er det sådan en ungdomsfiksering, spørger Blachman. 

SE og HØR ville også gerne høre, om Blachman troede, at en sådan beslutning kunne være taget, hvis "X Factor" stadig havde været sendt på DR.

- Remee havde måske en grundlæggende større respekt. Han nåede at SMS'e mig i pausen og fortælle, at hun var god, siger Blachman, der altså stadig er i tæt kontakt med sin gamle meddommer fra DR-dagene. 

- Det handler jo om, hvad man synes er fedt, konkluderer den skaldede dommer. 

Svært valg

Ankerstjerne syntes selv, at det var et svært valg, han skulle tage, der der i går blev sendt det tredje live-show i årets "X Factor"-sæson. 

- Det er været hårdt at sende Gina hjem. Alle der er tilbage arbejder sindsygt hårdt. Svært valg at træffe, lød det blandt andet fra Ankerstjerne.

På trods af kritikken fra Thomas Blachman, står Ankerstjerne ved sin beslutning.

- Seerne havde stemt hende i farezonen, og i sidste ende endte jeg bare med det valg, fortalte Ankerstjerne i går aftes.

Hør Ankerstjerne fortælle om sin beslutning herunder

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close