Reality14. januar 2022

”X Factor”-Philip sprang på, da lillesøster fik ja fra dommerne: - Jeg var bange for at snuppe hendes plads

Søskendeparret Philip og Emma vil gerne holde fast i deres eget musikalske udtryk, selvom de faktisk er sat sammen med dommerne til auditiondagene i dette års ”X Factor”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som et pragteksemplar af en storebror, gjorde Philip Lillelund sig store overvejelser, da ”X Factor”-dommer Martin Jensen havde et helt særligt forslag til ham og søsteren.

Egentlig var han bare taget til audition i København for at bakke lillesøster Emma op, men da hun havde optrådt foran dommerne, blev hans passive tilstedeværelse sammen med familien pludselig til noget andet og mere.

- Vi blev jo taget med bukserne nede, da Martin (Jensen red.) kom ud og spurgte os, om vi ville stille op sammen. Jeg havde slet ikke en stærk nok mavefornemmelse til at kunne sige ja med det samme, fortæller Philip i dag til SE og HØR.

Han fortsætter:

- Jeg var meget bange for at snuppe Emmas plads, for jeg har jo været med før, og nu var det ligesom hendes tur til at shine.

Philip Lillelund med den imponerende hårpragt og guitaren medvirkede ganske rigtigt i forrige sæson af sangprogrammet. Her nåede han hele vejen til bootcampen som en del af DJ Martin Jensens unge hold, før han dog blev sorteret fra.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/4_foto_tv2.png
 Foto: TV 2

Kærlige drillerier er der plads til mellem Philip og Emma (Foto: TV 2)

Nu gælder det så søskendegruppen sammen med Emma – og her er det nok mest Philip, der jubler over at være placeret på Thomas Blachmans hold.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at Blachman og jeg nok er et bedre match, end Martin Jensen og jeg var. Jeg er mere til det rolige og akustiske, og det passer bedre sammen med Thomas.

Sagde ja på vej hjem

Selvom de to unge mennesker var lunkne over for forslaget i venterummet uden foran optagelserne på anden auditiondag, så begyndte mavefornemmelsen hurtigt at pege i retning af et ja til Martin Jensens idé om en gruppedannelse.

- Allerede på køreturen hjem, blev vi enige om, at det kunne være fedt at stille op sammen. Der var adrenalinen dalet igen, og vi kunne godt se tingene mere klart, forklarer Philip.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/2_foto_tv2.png
 Foto: TV 2

Tanken skulle lige tænkes en ekstra gang - men så var søskendebandet dannet allerede på køreturen hjem fra audition. (Foto: TV 2)

Spørger man lillesøster Emma Lillelund, om der kan opstå søskendestridigheder, når man både er i familie og i musikalsk konstellation sammen, så svarer hun grinende:

- Uh, ja. Man ved jo lige, hvad man skal sige for at genere hinanden, men vi er virkelig gode til at læse hinanden – og finde melodien hurtigt igen.

Da storebror Philip medvirkede sidste år, heppede Emma trofast. Men det var ikke uden en vis iver efter selv at få lov til at stå på ”X Factor”-scenen.

- Vi har nok nogle lidt forskellige musikalske retninger, men vi har altid spillet sammen, så det er ikke svært for os at finde en balance, lyder det fra Emma.

Efter næste fredag står det klart, om Philip og Emma klarer sig videre fra den nervepirrende ”6 Chair Challenge”, når de med sangen skal gøre sig fortjente til en stol på scenen blandt Blachmans grupper.

Sponsoreret indhold