X Factor 7. januar 2022

”X Factor”-Ida ville på date med Blachman: - Jeg har en sær smag

Den famøse ”X Factor”-audition gik ikke som forventet for den 41-årige Ida Nielsen, der i aftenens udgave af talentshowet ved et uheld inviterede Thomas Blachman på date
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Håbefulde sangtalenter var mødt talstærkt op, da de øjnede muligheden for at være med i det populære sangprogram.

Og denne gang gik turen til København, hvor der ifølge dommerne var et særdeles højt niveau blandt de tilmeldte, der alle havde samlet mod til at stille sig frem foran de tre dommere bestående af DJ Martin Jensen, sangerinde Kwamie Liv samt musiker, og ganske garvet ”X Factor”-dommer, Thomas Blachman.

Men sidstnævnte dommer fik således mere end blot skønsang fra Ida, der ved en fejl inviterede den hårde dommer med på date:

- Jeg har en sær smag, griner 41-årige Ida Nielsen fra Holbæk, da hun til SE og HØR sætter ord på det datetilbud, hun sendte af sted mod ”X Factor”-dommeren.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV 2)

Ups! Det var vist ikke helt meningen, at dommer Thomas Blachman skulle inviteres på date af Ida. Foto: TV 2

- Jeg synes bare, at der er noget over ham. Og jeg følte mig lidt starstruck, da jeg så ham.

- Det er, fordi han er så brutalt ærlig. Og så er der en eller anden charme over ham, forklarer Ida og uddyber, at hun eksempelvis også er en smule vild med kokken Gordon Ramsay, som ikke ligefrem skjuler sit iltre temperament, når han er på tv.

Men faktisk var det slet ikke meningen, at Ida ved sin audition ville invitere den garvede dommer ud:

- Jeg var ret nervøs, da jeg kom ind. Og når jeg er nervøs, så siger jeg tit tingene meget lige ud. Og det er ikke lige altid, jeg får tænkt over, hvad der kommer ud af min mund, griner hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

Det blev et rungende "nej" fra dommerne, der således ikke lod Ida Nielsen gå videre i konkurrencen. Foto: Lasse Lagoni/TV 2

- Det kom ud i en forkert sammenhæng. Jeg kom til at sige, at jeg er klar på at date, men det var jo ikke decideret ham, jeg mente, jeg var klar til at date – men mere alle mulige andre, fordi jeg har været single i lang tid, forklarer Ida.

- Og så blev det lidt misforstået, fordi jeg også sagde, at jeg var ret starstruck, lyder det videre fra den modige deltager, der desuden syntes, det var sjovt, at hendes invitation gjorde Blachman ”lidt målløs”.

Vender tilbage

Ida har endnu ikke fundet kærligheden. Men til gengæld har hun intet imod at stille sig frem foran Thomas Blachman igen:

- Jeg overvejer at komme tilbage næste gang, lyder det fra Ida, der, selv om hun ikke vil betegne sig selv som ”den største sangfugl”, var ganske overrasket over, at dommerne ikke lod hende gå videre i sangshowet i denne omgang.

Du kan se "X Factor" hver fredag på TV 2 Play og klokken 20.00 på TV 2.

Sponsoreret indhold