Reality1. oktober 2015

Anna Due i kæmpe tudetur: - Ville rive hovedet af mig selv

I søndags fik reality-baben Anna Due en rigtig dårlig nyhed, der fik tårerne til at strømme
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anna_due_rigtig.jpg
 Foto: René Schütze

Anna Due, der er kendt fra ”Paradise Hotel”, har været igennem de helt store tudeture de sidste par dage, fordi hun fik en rigtig trist ting at vide i søndags.

Ikke nok med, at tårerne væltedefrem, så ramte det hende også fysisk.

- Som mange nok har kunnet fornemme på min facebook, så har jeg haft det rigtig dårligt de sidste to dage. Søndag aften fik jeg nogle ting at vide, som gjorde mig fuldstændig ulykkelig. Jeg rystede, græd og fik det fysisk dårligt, skriver hun på sin blog.

Reality-baben, der var med i ”Paradiste Hotel” i 2013, vil dog ikke sætte ord på, hvad det præcis var, der gjorde hende i så trist et humør i søndags.

- Jeg kan desværre ikke snakke om det. Hvis jeg gjorde det, ville jeg rive hovedet af mig selv. Det ville gå ud over mig i sidste ende, siger hun til SE og HØR.

Hun skriver på sin blog, at hun måtte søge trøst ved sin søn, Villian.

Inden da havde hun haft et decideret sammenbrud.

- Da klokken var omkring 02.00 gik jeg ind og hentede Villian, jeg havde virkelig brug for at putte med ham, og det hjalp, jeg faldt i søvn. Dagen efter blev jeg nødt til at tage fri fra arbejde, jeg var helt færdig. Da jeg havde afleveret Villian i vuggestuen, brød jeg sammen igen, skriver hun i sit blogindlæg.

Anna Due fik sønnen Villian sidste år sammen med en anden reality-stjerne, Martin ’ham den gamle’ Hjort, som hun mødte under optagelserne til ”Paradise Hotel” og senere blev kærester med.

Siden er parret gået hver til sit, og hun er blevet alene-mor. For nogle måneder skrev hun på sin blog, at hun frygtede, at Martin skulle finde en anden. Desuden har sønnen Villian haft problemer med at være alene, siden forældrene gik fra hinanden.

Sponsoreret indhold