Anna Due: Klar til at vise brysterne

Anna Due glæder sig over, at hun nu snart er klar til at få lavet større bryster. (Foto: René Schütze)

Anna Due glæder sig over, at hun nu snart er klar til at få lavet større bryster. (Foto: René Schütze)

René Schütze

 

Anna Due har i lang tid haft en drøm om at få løftet sine bryster og at få dem lavet større. Og nu ser det ud til, at den drøm snart bliver til virkelighed. I denne uge var hun nemlig inde og snakke med lægen, som sagde god for, at hun brystoperationen kan finde sted.

- Jesper T (som skal operere mig) og jeg blev enige om at jeg skal have BFO (brystforstørrende operation, red.) + et løft. Det hele er ved at blive til virkelighed, og det er svært for mig lige at sluge, at det faktisk snart sker, jeg skal have lavet mine bryster, skriver Anna Due på sin blog.

Hun blev mor til Villian i juli sidste år og det har taget hårdt på de bryster, som hun tidligere synes, var helt perfekte.

- Før jeg blev gravid havde jeg jo aldrig nogensinde haft silikone i tankerne, skriver hun.

Men med graviditeten og fødslen ændrede det sig. Derfor er hun lykkelig for, at plastickurugi kan hjælpe hende.

- Jeg skal til endnu en samtale og forundersøgelse d. 15 september, og derefter skal vi finde en dato til operationen, aaaaah!!! Det bliver vidst allerede i oktober, så der er jo ikke særlig længe til. Hold nu op hvor er jeg spændt, men også en smule nervøs, ej… ikke en smule… MEGET NERVØS! Tankerne flyver rundt i hovedet på mig, og tanken giver mig en lille klump i maven, skriver en spændt Anna Due. 

Følgerne på Anna Dues blog har dog også noget at være spændte på. Når brystoperationen er overstået, lover frk. Due nemlig, at man kan få et glimt af herlighederne.

- Hej Anna, Spændende at du tør kaste dig ud i det – jeg håber du bliver tilfreds. Må vi ser før efter billeder eller er det lukket land , skriver en læser på bloggen.

Og det har Anna Due ikke noget i mod.

Ja må i gerne, selvfølgelig diskrete billeder :-) men ja.., svarer Anna Due i kommentarfelterne.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close