Vild video: "Love Island"-Oliver sviner Frederik Valeur

Foto: Thomas Laursen

Da "Love Island" sluttede, og de nye reality-stjerner vendte snuden hjem fra Gran Canaria til iskolde Danmark, var vinderparret Julie Melsen og Oliver Erngart stadig kæreste.

Siden gik det dog ned ad bakke for "Juliver", som de så romantisk blev kendt som. Parret gik kort tid efter hjemkomsten fra hinanden - angiveligt i ro og mag.

I dag har et nyt reality-program premiere på Viafree, som hedder "Livet efter Love Island". Og det er i dette net-show, at et drama uden lige udspiller sig.

Artiklen fortsætter under billedet...

Julie og Oliver vandt den første danske udgave af \

Julie og Oliver vandt den første danske udgave af "Love Island" (Foto: TV3)

Samtlige afsnit er nu tilgængelige på Viafree, og i afsnit seks er de fleste af deltagerne fra "Love Island" i byen sammen. Pludselig opdager Oliver, at ekskæresten Julie Melsen nye fyr, Frederik Valeur, som tidligere har været kærester med Fie Laursen, har meldt sin ankomst til klubben.

Se hele optrinnet her:

Artiklen fortsætter under videoen...

- Jeg kan ikke klare Frederik, udbryder Oliver til Julie, som angiveligt har sagt, at hendes nye boy-toy ikke ville komme på den eksklusive natklub Chateu Motel.

- Han er en fucking svans! Han er grim at se på, lød de videre anklager fra Oliver mod Frederik, som dog ikke var i nærheden til at svare igen. Det kunne nok have sat endnu mere kog i gryden mellem de to reality-fyre.

Artiklen fortsætter under billedet...

Julie Melsen og Frederik Valuer dukkede op på den røde løber sammen.

Julie Melsen og Frederik Valeur viste sig første gang sammen til en premiere for en måned siden (Foto: Dan Mariegaard)

Diskussionen fortsætter inde på natklubben, da "Love Island"-holdet har fået deres bord. Her står Julie og Oliver og glor ned i deres telefoner, mens ordudvekslingen fortsætter.

Dramaet bliver ikke mindre af, at Jamie Eschen, som røg hurtigt ud af "Love Island", åbenbart også har et horn i siden på Frederik Valeur.

Men klippet slutter desværre her, og man ser ikke, om der kommer nogen konfrontation mellem Oliver, Jamie og Frederik. Du kan se "Livet efter Love Island" på Viafree nu og få svaret.

Se Julie og Frederik forklare deres forhold her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close