Reality14. september 2015

Robinson-drama: Vil tvinge deltagere i kamp

Selvom Thomas og Camilla vandt sidste omgangs parkamp, mener de andre deltagere, at de skal i kamp igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/par_kamp_3.jpg
 Foto: TV3

I ”Robinson Ekspeditionen” hersker der en tydelig stemning om, hvem der er inden i varmen, og hvem der ikke er. Og når flertallet skal bestemme, bliver de udstødte i flokken anbefalet at gå i kamp, selvom de ikke ønsker det.

En del af spillet i ”Robinson Ekspeditionen” er som altid - også i år - at danne alliancer og undgå at blive sendt hjem, så man kan stå som sejsherre i sidste ende.

Når man ser Hold Nord debattere, hvem der skal sendes i parkamp i aftenens afsnit af ”Robinson Ekspeditionen”, kommer det tydeligt frem, hvem der har dannet alliance med hvem.

Det ender i regulær mudderkastning mellem blandt andet parret Thomas og Camilla på den ene side og Brian med sin dårlige ryg og Lene på den anden side.

Brian anklager Thomas for at gå bag om ryggen på de andre og danne alliancer, mens Thomas står fast ved, at han slet ikke har tænkt i alliancer endnu.

Hvem der ender med at skulle i parkamp, og hvordan den forløber, kan du se i aftenens afsnit af ”Robinson Ekspeditionen”, som du kan se på TV3 kl. 20.00

Du kan se Hold Nord diskutere, hvem der skal i parkamp her:

Her ryger Camilla og Brian i totterne på hinanden over, hvem der har flest kræfter til at komme i kamp:

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_116.png

Sponsoreret indhold