Robinson Ekspeditionen: De bedste babes

Nyd galleriet med Zabrina Natasha Kondrup, Rikke Gøransson, Pia Rosholm, Malene Hasselblad og alle de andre skønne sild
Af af

Robinson Ekspeditionen: De bedste babesDanmarks største reality-show handler selvfølgelig om overlevelse og intriger på en øde ø, men heldigvis sørger TV3 også for, at der er lidt for øjet, når Robinson Ekspeditionen løber over skærmen.

Mange af de seje piger er nemlig meget behagelige at kigge på, og nogle år har faktisk budt på et større udbud af flotte fotomodeller.

Robinson 2013: Laura Groth

Zabrina Natasha Kondrup, Rikke Gøransson, Pia Rosholm, Malene Hasselblad, Christina Vilsøe eller underskønne Kathleen Kai-Sørensen.

Der er nok at vælge mellem i Robinson Ekspeditionen, der blev sendt første gang i Danmark i 1998, og til efteråret vender tilbage på TV3 for 15. gang.

Her kan du glæde dig til navne som Camilla Brydensholt, Laura Groth, Cecilie Poulsen og Rikke Jæger, men den tid, den glæde.

Robinson 2013: Rikke Jæger
Pigerne i den 15. sæson er stadig ukendte, så det klinger nok lidt mere velkendt med navne som Zabrina Natasha Kondrup, Rikke Gøransson, Pia Rosholm, Malene Hasselblad, Christina Vilsøe eller underskønne Kathleen Kai-Sørensen.

Nyd dem og mange flere af de bedste Robinson babes i galleriet herunder.

Robinson 2013: Cecilie Poulsen

Sponsoreret indhold