Vidste du det om ”Gift ved første blik”?

Anja og Dennis er blevet gift i \

Anja og Dennis er blevet gift i "Gift ved første blik", som du kan se på DR1 hver torsdag.

(Foto: Nicolas Cosedis / DR)

Anders' bryllup med Luna kunne forleden ses i bedste sendetid på DR1. Herunder fortæller han og Luna om brylluppet, og vi bringer nogle facts om det populære program "Gift ved første blik".

Budget til bryllupstøjet

Det er meget forskelligt, hvad parrene bruger på bryllupstøj, og der er ikke et gennemsnit. Generelt bruger kvinderne dog mere end mændene, lyder det fra produktionen.

– Jeg valgte at gå med et fedt sæt fra Tiger of Sweden, og det fandt jeg i Magasin, lyder det fra Anders, der brugte cirka 4.000 kroner på sit outfit.

– Fandt det på nettet, kunne lide farven, tjekkede det ud på forhånd i Magasin, fik det lagt til side, og så prøvede jeg det igen, hvor Pia (veninde, red.) var med for at se, om hun også kunne lide det.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I et interview med SE og HØR for nylig fortalte 52-årige Anders, der bor i København, at han snart debuterer som krimiforfatter. (Foto: Gregers Overvad)

Gæster var der selvfølgelig også til vielsen og festen.

– Jeg valgte blandt familie, venner og kollegaer. En god blanding af dejlige mennesker. Jeg måtte invitere 20 gæster, fortæller Anders.

– Festen var ganske traditionel med indslag, taler, tre retter, dans – og yes, brudevals før midnat. Det var den fedeste fest!

Antal gæster

Brud og gom må hver invitere 20 personer – altså nærmeste familie og venner.

Luna, der blev gift med Anders i programmet, brugte også i alt 4.000 kroner på sit hvide outfit, som blev udvalgt med kyndig hjælp.

– Jeg havde otte veninder med, inklusive min datter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

52-årige Luna Tina Elmkjær bor i Høje Glasaxe og arbejder som vuggestuepædagog.

52-årige Luna Tina Elmkjær bor i Høje Glasaxe og arbejder som vuggestuepædagog. (Foto: Martin Høien)

– Kjolen var jo todelt med en kjole og en jakke. Jeg havde til start set dette på hjemmesiden. Jeg prøvede dog fire forskellige slags for sjov og for at være sikker – med veninders hjælp, fortæller den 52-årige kvinde.

Bryllupslokationen

Det koordinerer produktionen, da det er en hemmelighed for vores par helt op til, at de ved, om de skal giftes. Vi finder et sted, som imødekommer vores pars profil så godt som muligt, og samtidig et sted, der fungerer på tv.

Til festen var Luna omgivet af venner og familie.

– Mine gæster var alle mine livsvidner, som har kendt mig gennem hele mit liv. Det seneste venskab er tre år gammelt. Mine familiemedlemmer var mor, far, mine to voksne børn, en moster og bror, svigerinde og to niecer. Resten var venner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Maja og Frederik bliver matchet og gift i programmet. (Foto: Nicolas Cosedis / DR)

– Jeg manglede plads til fire mere, hvis de vigtigste mennesker i mit liv skulle have været med, lyder det fra Luna, der ligesom resten af de medvirkende måtte invitere 20 gæster.

Mad og drikke

Bryllupsarrangøren fra bryllupslokationen bestemmer menuen i samarbejde med redaktionen. Der er selvfølgelig taget forbehold for parrets eventuelle ønsker, allergier eller andet.

– Festen var traditionel med alt fra taler, kysseseancer, brudevals og buketkast. Alt var planlagt i bedste og mest romantiske stil og facon.

Maden var en fantastisk 3-retters, men jeg kunne ikke spise særligt meget denne dag.

Bryllupsrejsen

Produktionen beslutter stedet, og der er brugt meget tid på at finde frem til et sted, som imødekommer både brud og gom.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Henriette og Claus lader til at komme rigtig godt ud af det med hinanden på deres bryllupsrejse, selv om Claus snorker. (Foto: Snowman Productions ApS)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close