Reality12. marts 2015

- Vi endte med at gemme pengene på et panik-sted

Kæresteparret Yannich og Breki blev ikke 100.000 rigere i aftenens udgave af Tag pengene og løb
Af af
Kæresteparret Yannich og Breki var i tidsnød og endte med at grave kufferten med de 100.000 kroner ned.
Kæresteparret Yannich og Breki var i tidsnød og endte med at grave kufferten med de 100.000 kroner ned.
 Foto: SBS Discovey Media- Jeg synes ikke, det er spor fortjent, at de finder pengene - måske halvt - fordi det var på et paniksted, vi gemte pengene, men jeg synes godt, at denne her kunne være faldet ud til vores fordel, siger 22-årige Yannich, der sammen med sin 19-årige kæreste, Breki, i aften deltog i "Tag pengene og løb" på Kanal 5.

LÆS OGSÅ: Seje Ömer og Rachid løb med pengene

Men som det indledende citat indikerer, havde det unge par ikke held til at vinde kufferten med de 100.000 kroner.

Yannich ville have brugt sin andel af en eventuel gevinst på en andelslejlighed, men han har trods nederlaget i programmet fået foden indenfor på boligmarkedet.

- Min mor har købt en lejlighed, som Breki og jeg er flyttet sammen i. Vi skal se programmet i aften i vores nye hjem med hele min del af familien, siger Yannich til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: - Jeg var så tæt på at krakelere

Han og Breki ville oprindelig have gemt kufferten hos sin mormor, men han havde glemt, at hun ikke havde så gode gemmesteder som tidligere.

- Inden min morfar døde, havde de to kælderrum der var stuvende fulde af ting, hvor vi kunne have gemt kufferten godt af vejen. Men efter min morfars død har min mormor kun et kælderrum, og det har hun ryddet meget op i, så derfor var der ikke mulighed for at gemme kufferten der. Så vi spildte noget tid hos hende, som vi kunne have brugt på andre gemmesteder. Så tænkte jeg "fuck", nu har vi brugt en halv time på det - hvad fanden skal vi nu gøre, siger Yannich til SE og HØR.

Parret var også inde i flere forretninger, hvor de ansatte kunne se kufferten, der var fastspændt til Brekis håndled.

De endte med at grave kufferten ned i Dragør, hvor efterforskerne fandt den inden fristens udløb.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/41a4b58b4abc42cd8f543f1e77da4c50.jpg


Efterforsker Morten Vinter jubler, da han har fundet kufferten. (Foto: SBS Discovery Media)

Yannich lod i særdeleshed til at føle decideret ubehag ved indespærringen og afhøringerne, mens efterforskerne ledte efter kufferten i "marken".

- På et tidspunkt under indespærringen faldt jeg i søvn - måske i et par timer. Jeg var helt rundt på gulvet, da jeg vågnede og vidste ikke, om det var nat eller dag, og så var jeg hele tiden nervøs for, at afhøringslederne skulle finde ud af mere og mere. Det var et hårdt pres, og man følte, at man hele tiden skulle præstere under afhøringerne, siger Yannich til SE og HØR.

I lighed med flere af de tidligere deltagere havde han det værst med afhøringsleder, Signe Justesen.

- Hun virkede meget sur og streng og pressede meget på for hele tiden at få nye oplysninger - hun var den det var mest ubehageligt at blive afhørt af, siger Yannich.

Selv om det ikke endte med en gevinst på 100.000 kroner, er han glad for, at han og Breki kom med i programmet.

- Det var en fed oplevelse at være med. Selvfølgelig var man bitter, lige efter at vi havde tabt, men efterfølgende kan jeg godt se, at vi har fået en oplevelse, som det ikke er alle forundt at få, så det synes jeg er sjovt og fedt, siger Yannich til SE og HØR.

Herunder kan du se tre klip fra aftenens program:


Sponsoreret indhold