Reality5. december 2016

Venner spekulerer om Paradise-comeback til Caroline

Et opslag på Instagram har fået Paradise-Carolines venner til at spekulere i, om den unge blondine vil være tilbage på Paradise Hotel i den kommende sæson
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline_paradise_hotel.jpg
 Foto: All Over Press Denmark

Sidste sæson af Paradise Hotel blev især gjort mindeværdig takket være den 18-årige Caroline Petersen. Hun onanerede flere gang på åben skærm, ligesom hun også dyrkede sex med deltageren Mathias, som hun efterfølgende vandt finalen med. Han snød hende dog til sidst, og løb med alle pengene, så Caroline måtte tage hjem uden en krone på lommen.

Nu har et nyt opslag på den nu 19-årige Paradise-piges Instagram har midlertidig fået hendes venner til at spekulere i, om hun mon har været et smut i Mexico for at deltage i de igangværende optagelser til den kommende sæson af programmet.

Her har Caroline lagt et billede op af sig selv, hvor hun forklarer sine mange følgere, at hun har været stille på de sociale medier den seneste måned på grund af et ophold på en bartenderskole i Spanien.

Den forklaring er det dog ikke alle, der køber.

- Det lugter lidt af et gensyn med Paradise Hotel, lyder det blandt andet fra Mathias Lynge, som netop har deltaget i Robinson Ekspeditionen sammen Caroline.

Han bakkes op af en anden deltager fra Robinson, nemlig Malou Petersen, der tilkendegivet, at hun tænkte præcis det samme.

Caroline reagerer dog hurtigt på sine Robinson-kollegaers spekulationer.

- Seriøst jeg har IKKE været med igen, ville gerne men det har jeg virkelig ikke så nej, skriver hun til billedet.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Caroline, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Du kan se billedet og vennernes kommentarer her:

Se mange flere billeder af Caroline Petersen i galleriet herunder!

Caroline Petersen, Paradise Hotel 2016

Sponsoreret indhold