Reality4. maj 2023

Uventet støtte: Fie Laursen rækker ud til Sarah Tiedt

Et af de længste uvenskaber i reality-land ser ud til snart at være ovre. Fie Laursen har offentligt rakt ud til Sarah Tiedt, selv om de to har svinet hinanden i flere år
Sarah Tiedt, Fie Laursen
I flere år har der været ondt blod mellem Sarah Tiedt og Fie Laursen. Nu ser det dog ud til, at de to reality-kendisser er på vej til at slutte fred.
 Foto: Kaspar Wenstrup, Jesper Sunesen

Der er i årenes løb blevet skudt med skarpt mellem Fie Laursen og Sarah Tiedt. De to reality-kendisser har mildest talt ikke været på julekort.

Sarah har kritiseret Fie Laursen for at lave porno på OnlyFans og anbefalet sine følgere ikke at følge Fie. På den anden side har Fie kaldt Sarah for ting som en nedslidt trampertøs.

Nu ser det dog ud til, at uvenskabet kan have sin ende. Fie har i hvert fald rakt ud til Sarah, som jo for nylig er blevet mor for første gang. Det sker efter, at Sarah og Türker har åbnet op om, at de efter blot fire dage som forældre har modtaget en underretning. Noget Fie også har prøvet.

- Det er virkelig ærgerligt at se, hvordan folk derude, der følger kendte, føler et behov for de anmeldelser, skriver Fie på sin Instagram-story og fortsætter:

- Tænk at have været forældre i få dage, og så få smidt i ansigtet at man skal tjekkes for, om man kan finde ud af at være forældre og blive betvivlet og ramt på den måde.

Frøken Laursen forstår ikke, at følgere har et behov for at underrette danske myndigheder, fordi følgerne er uenige i den måde, som kendte som Fie eller Sarah opdrager deres barn.

Türker Alici, Sarah Tiedt
Sarah og Türker har i to et halvt år kæmpet for at få et barn. Nu er de endelig blevet forældre til datteren "Baby K", som de endnu ikke har afsløret navnet på, da det stadig ikke er blevet godkendt i Danmark, fordi ingen andre hedder det.
 Foto: Birger Storm

- Jeg tænker tilbage på følelsen, jeg sad med, da et gossip-forum blev enige om, at de skulle samle sig om at få fjernet min søn fra mig. Det var så voldsomt at læse, skriver Fie og uddyber.

- Det er synd, at et system bliver brugt på den måde, at folk sender anmeldelser uden faktisk at have en oprigtig grund til det.

Lad dem være!

Senere i sin støtteerklæring til Sarah og Türker kommer Fie igen ind på de to nybagte forældre, som altså ifølge Fie står i den samme situation, som hun stod i, da hun fødte sønnen Mateo.

- Lad nu for helvede forældre lære, opleve og lande i rollen som forældre. Stop med at lede efter fejl, for de vil altid være der. Vi forældre lærer, og verden ville så rar med lidt mere plads og lidt mere kærlighed, udbryder skandalebloggeren.

Fie forklarer dog også, at hun ligesom følgerne ikke er helt inde i Sarah og Türkers sag. Dog gør Fie det klart, at hun støtter de nybagte reality-forældre.

- Jeg kender dem egentlig ikke, så jeg ser med udefra ligesom jer andre, og for mig er det et kærestepar, der har født ønskebarnet efter at have mistet, skriver Fie.

Sponsoreret indhold