Reality27. april 2023

Vild babylykke: Sarah Tiedt og Türker Alici er blevet forældre

Sarah Tiedt havde oprindeligt termin mandag denne uge, men der skulle gå en anelse længere tid, før datteren meldte sin ankomst
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sarah og Türker har i årevis kæmpet med at blive forældre. Derfor var det måske heller så underligt, at Türker kaldte det "urealistisk", da graviditeten endelig blev en realitet. Se interviewet ovenfor.
 Video: Elena Hybel Colding

Tirsdag morgen kunne den tidligere realitydeltager Sarah Tiedt meddele sine mere end 210.000 følgere på Instagram, at hun var stensikker på, at hun havde veer.

Og endelig skete det: Sarah Tiedt har født, og hun og Türker Alici er blevet forældre til en lille pige.

Det skriver Türker på sin Instagram, hvor et simpelt billede med tidsstemplet 07:47 er skrevet med et hjerte og lyserød baggrund - og hvor lykønskningerne allerede vælter ind.

De nybagte forældre har åbent og ærligt sat ord på deres kamp for at udvide familien – og de tog da også deres mange følgere med rejsen, da de i august 2021 mistede deres ufødte barn.

Faktisk blev graviditetskampen på et tidspunkt så hård for parret, at de sidste år valgte helt at stoppe med at dele ud af deres tanker og kampen for at blive gravide.

Forældredrømmen er endelig gået i opfyldelse for de to realitykærester.
Forældredrømmen er endelig gået i opfyldelse for de to realitykærester.
 Foto: Martin Høien

Heldigvis har lykken nu endelig tilsmilet de tidligere “Paradise Hotel”-deltagere, der således har fået familiedrømmen opfyldt med deres lille vidunder af en datter, hvis navn de indtil nu har holdt hemmelig.

For en lille uge siden kunne frøken Tiedt fortælle, at den lille ny blev målt til at være en lille sag, men at der dog på ingen måde er noget at være bekymret for.

SE og HØR har forsøgt at kontakte de nybagte forældre, men de er endnu ikke vendt retur.

Se Instagram-opslaget fra Türker Alici HER.

Sponsoreret indhold