Silas Holst i nyt program: Underviser i mandestrip

Silas Holst skal i \

Silas Holst skal i "Vi er bare mænd" booste selvtilliden hos seks helt almindelige danske mænd.

Foto: TV3

I august afslørede danseren og skuespilleren Silas Holst, at han skulle være vært på TV3-programmet "Vi er bare mænd".  

Dengang fortalte den 35-årige tidligere "Vild med dans"-danser, at programmet handlede om ham selv og seks helt almindelige danske mænd. 

- "Vi er bare mænd" - er et program, der følger de seks modigste mænd, jeg nogensinde har mødt. Deres kamp for at bygge selvværd og selvtillid op. Jeg glæder mig som et lille barn til, I snart kan møde dem i jeres fjernsyn - og håber, I tager godt imod dem, fortalte Silas dengang på sin Instagram-profil.

Og nu har TV3 så netop offentliggjort den første trailer for "Vi er bare mænd", og noget tyder på, at programmets titel skal tages helt bogstaveligt. 

Se traileren for "Vi er bare mænd" herunder - artiklen fortsætter under klippet: 

I traileren ser vi, at mændene som en del af genopbygningen af deres selvværd og selvtillid skal strippe live foran et publikum til dette års Smukfest. 

- Altså, helt nøgne eller hvad?, lyder det fra en af de chokerede mænd. 

Vi har været vant til at se Silas Holst lære amatørdansere at danse vals, tango og samba i "Vild med dans", men nu skal han altså undervise i mandestrip.

Se, hvordan det går Silas Holst og de seks mænd i "Vi er bare mænd", som har premiere den 25. oktober kl. 21 på TV3 og Viaplay.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close