Reality22. april 2022

”The Ultimatum”-Madlyn Ballatori svarer på rygter om graviditet: Nej, det skete ikke

Det kom som en kæmpe – og lykkelig – overraskelse, da Madlyn Ballatori dukkede op til ”The Ultimatum” reunion med en stor, gravid mave
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er sjældent, at lykkelige nyheder i realityverdenen kun omsværmes af lykønskninger og bifald.

Noget, der også blev tilfældet for ”The Ultimatum”-stjernen Madlyn Ballatori, der kunne overraske alle, da hun og manden, Colby Kissinger dukkede op til reunion med en stor, struttende mave.

For i stedet for blot at glædes over nyheden om, at parret, der nærved var gået fra hinanden under datingeksperimentet, ventede deres første barn, så begyndte rygterne i stedet at florere om, hvorvidt Madlyn mon havde været gravid under optagelserne.

Hvis det var tilfældet, så kunne det i hvert fald hurtigt blive svaret på, hvorfor de to alligevel endte med at blive sammen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/ultimatum_unit_08176r.jpg
 Foto: Netflix

Det var en flot, struttende babymave, som Madlyn kunne vise frem, da reunionafsnittet blev optaget i februar. Foto: Netflix

Men nu sætter Madlyn sine mere end 173.000 følgere på plads.

– Bare for at komme rygterne til livs, så blev Colby og jeg gift den 5. maj 2021, og vi får vores barn inden for de næste to uger. Jeg var altså ikke gravid, da vi filmede, skrev hun i weekenden på sin story på Instagram.

De medvirkende par brugte godt og vel otte uger på optagelserne, der altså må have startet omkring slutningen af februar eller starten af marts.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/colby_og_madlyn_ig.jpg
 Foto: Instagram

Den lille familie går meget snart fra to til tre. Foto: Instagram

Med kun få uger til termin, som realitystjernen for nylig kunne afsløre er den 2. maj, glæder både hun og manden sig til meget snart at møde deres lille datter, hvis navn de to allerede har besluttet, men vælger først at afsløre, når hun er kommet til verden.

– Lige nu føler jeg mig som en hval, og jeg glæder mig bare helt vildt til at møde hende, men jeg er simpelthen bare så taknemmelig, fortæller hun på sin nyeste story.

Sponsoreret indhold