Reality19. april 2022

Gravide ”The Ultimatum”-Madlyn viser babybulen frem

Første sæson af Netflix’ nyeste datingeksperiment var knap nok løbet over stablen, da parret Cody Kissinger og Madlyn Ballatori kunne afsløre, at de kun er få uger fra at udvide familien
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var muligvis svært at forestille sig et vildere datingshow end ”Love Is Blind”. Men det modbeviste Netflix, da de for få uger siden havde premiere på ”The Ultimatum”.

I sidste uge fik fans af programmet så endelig svar på, hvordan det var gået parrene, efter den store sæsonfinale – og her kunne særligt ét af parrene overraske noget mere, end alle de andre.

For mens fem af parrene sad klar i sofaerne ved siden af værterne, Nick og Vanessa Lachey, ja, så manglede cowboyderen, Cody Kissinger og hans hustru, Madlyn Ballatori.

Der var dog en ganske særlig årsag.

For ikke nok med, at de to blev forlovet og efterfølgende gift i sæsonfinalen, så kunne Madlyn i reunionafsnittet vise en ganske struttende og gravid mave frem.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/ultimatum_unit_08176r.jpg
 Foto: Netflix

Det var til seernes helt store overraskelse, da Madlyn dukkede gravid op til deltagernes reunion. Foto: Netflix

Da optagelserne fandt sted i februar, var hun syv måneder henne.

Men for få dage siden kunne hun afsløre, at der kun er to uger til, parret rammer terminsdatoen.

– Den her graviditet har fuldstændig forandre mig. Ikke bare fysisk, men også mentalt, spirituelt og følelsesmæssigt. Min kærlighed til min partner er blevet dybere, end jeg nogensinde troede, den kunne blive, mens jeg også har fået en dybere forbindelse til min krop og datter, der vokser i den, skriver hun indledende.

Artiklen fortsætter under opslaget

Knas i kærligheden

Under den første sæson så det udadtil relativt sort ud for Colby og Madlyn, da Colby var meget opstemt på at skulle giftes med Madlyn, mens hun umiddelbart ikke ville have noget imod at skulle finde en anden.

Under deres prøveægteskab, hvor de alle skulle prøve at bo med en af dem fra et af de andre par, der virkede det da også til, at hun kom ganske godt ud af det med Randall.

Under de sidste tre uger blev det da også endnu mere tydeligt, at parret havde svært ved at finde et fælles fodfæste i, hvordan de hver især ønskede at deres partner skulle være overfor dem.

Under deres sidste aften, inden den store beslutning, endte Madlyn med at gå fra Colby.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/theultimatum_marryormoveon_season1_episode9_00_26_05_04r.jpg
 Foto: Netflix

I sæsonfinalen formåede Colby både at fri og blive gift med sin kæreste gennem de seneste par år. Foto: Netflix

Alligevel fik parret heldigvis talt ud om deres udfordringer, da kameraerne slukkede, og det medvirkede til, at Madlyn sagde ”ja”, da hendes cowboy gik ned på et knæ.

Sponsoreret indhold