Reality19. oktober 2022

“True Love”-stjerne Kira Smed afslører: Dropper karrieren

Den nyudklækkede realitystjerne Kira Smed har taget et stort skridt
Kira Smed true love
Den blonde realitybabe Kira Smed har taget en stor karrierebeslutning.
 Foto: Mikael Rieck

Det blev ikke til et kærlighedsmatch for Kira Smed, da hun på modig vis medvirkede i den første sæson af datingeksperimentet “True Love” på Discovery+.

Og nu lader det til, at den blonde realitybabe tager endnu et stort skridt i livet.

På sin Instagram-profil kunne hun i hvert fald for få dage siden afsløre, at hun har valgt at droppe sin erhverv som frisør.

– Jeg har kastet alle boldene op i luften, og jeg er klar til at gribe, hvad end der kommer ned til mig. Alt jeg ved er, at jeg ikke længere skal være frisør, afslører hun.

Kira Smed true love
Kira Smed drømmer om nye græsgange.
 Foto: Warner Bros. Discovery

Hun beskriver videre, at hun drømmer om at arbejde med markedsføring, reklame eller sociale medier, men at hun er “åben for det meste”.

– Jeg er klar på nye udfordringer, og jeg er så motiveret for at udvikle mig og lære en masse nyt. Såå.. hvis du kender nogen, der mangler mig, så send mig endelig en besked, slutter hun opslaget.

TIl SE og HØR skriver Kira, at hun stadig ikke er helt afklaret med, hvad der skal ske af nye ting.

– Det kan være, jeg ender med at skulle tage nogle kurser, eller på skolebænken for at lande et job, som jeg kan se mig selv i. Og det er også helt okay. Jeg elsker heldigvis at lære og blive klogere og bedre, end jeg var i går, lyder det motiveret fra hende.

Kira Smed arbejder fortsat som frisør, men fra det nye år venter der altså nye græsgange, om end de fortsat er ukendte for realitybaben.

Sponsoreret indhold