Reality6. marts 2019

Troels på tropeø

SE og HØR erfarer, at den charmerende "Landmand søger kærlighed"-bonde Troels deltager i optagelserne til realityprogrammet "Ex on the Beach".
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/troels_hymoeller_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Der er langt fra Vestjylland til Mauritius, men afstanden har åbenbart ikke skræmt Troels Hymøller, som danskerne første gang stiftede bekendskab med i forbindelse med ”Landmand søger kærlighed” på TV2.

SE og HØR erfarer nemlig, at Troels har været et smut i Østafrika for at deltage i realityformatet ”Ex on the Beach”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/ex_on_the_beach.jpg
 (Foto: Discovery Networks)

Troels Hymøller kan angivelig opleves i den nye sæson af ”Ex on the Beach”, der er optaget på Mauritius. (Foto: Discovery Networks)

Hvorvidt han er deltager eller bare på besøg, vides ikke, men det er sikkert og vist, at rødtoppen efterfølgende er blevet Facebook-ven med flere af de andre unge mennesker, der har været en del af sæson 2.

”Ex on the Beach” blev første gang sendt på dansk TV i 2018, hvor Kanal 4 fik overvældende succes med datingudsendelsen, der lover seerne sex og intriger i eksotiske omgivelser:

– Er du single og klar på at få dit livs oplevelse? Vi søger deltagere til en ny sæson af det populære datingprogram ”Ex on the Beach”.

Vi lover masser af fede fester, vilde dates og godt humør, skrev produktionsselskabet Metronome på Facebook i forbindelse med castingen af kommende deltagere.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/troels_fra_landmand_soeger_kaerlighed.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Sæson 2 af ”Ex on the Beach” blev optaget i januar og februar. (Foto: Dan Mariegaard)

SE og HØR har forgæves forsøgt at få en kommentar fra den tidligere ”Landmand søger kærlighed”-profil.

Sponsoreret indhold