Reality 10. marts

Trist melding: ”Too Hot To Handle”-Beaux og Harry er ikke længere sammen

Powerparret fra den tredje sæson så ud til at have holdt romancen ganske godt ved lige, siden deres hjemkomst fra det luksuriøse resort. Men nu er kærligheden brast
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

29-årige Harry Johnson og Beaux Raymond, 24, faldt ikke for hinanden ved første øjekast, da de begge tjekkede ind i den tredje sæson af Netflix’ populære datingeksperiment ”Too Hot To Handle”.

I løbet af de første afsnit går det dog op for både dem – og seerne af programmet – at de to klikker utrolig godt. Men der skal alligevel lidt hjælp til udefra, før det går op for dem, at de to ville kunne fungere som mere end blot venner.

Parret ender med at kunne kalde sig et af de stærkeste, der har været i løbet af de tre sæsoner, og de lykkes også – som de første i programmets historie – med at gå fra opholdet som vindere og få den resterende del af præmiesummen med sig hjem.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Instagram

Harry og Beaux fandt kærligheden i "Too Hot To Handle". Foto: Instagram

Siden serien havde sin afslutning, har fans kunne følge med i parrets endnu fortsatte romance. Mens de i starten af februar begge kunne fortælle, hvordan pengene skulle bruges:

– Jeg kommer helt sikkert til at gøre noget godt for min familie, og Beaux og jeg skal til Mexico, og så vil jeg gerne lægge et indskud på et hus, lød det fra Harry, mens Beaux efterfølgende stemte i med et lignende svar.

Men nu kan den 24-årige skønhed afsløre, at de to er gået fra hinanden.

Det sker i forbindelse med en spørgerunde på hendes Instagram-profil, hvor en af hendes mere end 600.000 følgere har spurgt, om de to stadig er sammen.

– Nej, mig og Harry er ikke længere sammen, og det har vi ikke været i et stykke tid, siger hun og fortsætter:

– Vi prøver begge at komme godt videre, og vi lever bare hvert vores liv, slutter hun.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Instagram

Harry og Beaux datede et godt stykke tid, efter de kom hjem fra deres ophold. Foto: Instagram

Hvad, der i sidste ende har fået parret til at beslutte, at de ikke længere skal være sammen, afslører hun ikke. Men den vakse følger vil have bemærket, at det er ved at være mange uger siden, både Beaux og Harry har delt noget med og om hinanden på deres respektive sociale medier.

Både Beaux og Harry lader dog til at have gået ud af forholdet på god vis, da de begge endnu har billeder af hinanden på deres profiler.

Sponsoreret indhold