Bro laver titelsangen til "Paradise Hotel" igen: - Det bliver svært at overgå Sydpå

Hør Bro fortælle, hvordan Elina scorede ham, i videoen herunder.

Video: Dan Mariegaard

Sidste år ville Bro tage os allesammen med Sydpå, og i år vil han så smadre vores Døgnrytme. 

Den populære sanger, med det borgerlige navn Kevin Andreasen, har nemlig endnu en gang lavet titelsangen til "Paradise Hotel" - og denne gang er titlen på sangen "Døgnrytme". 

Han er dog ikke helt sikker på, om han kan overgå sidste års hit, der blev årets mest streamede sang. 

- Det bliver svært at overgå "Sydpå". Nu må vi se, hvad folk siger. Det er jo en chance at tage, så nu håber jeg, at det går, fortæller Bro om sangen "Døgnrytme" til SE og HØR. 

Som titelsang til "Paradise Hotel" kan Bro være sikker på, at "Døgnrytme" kommer direkte ud til målgruppen, ligesom det også skete sidste år med "Sydpå".

Men selv om "Sydpå" fik lidt hjælp fra "Paradise Hotel", er sangeren dog sikker på, at det var blevet en succes uanset hvad. 

- Det tror jeg. Jeg tror ikke, at det var gået så hurtigt, men jeg tror, at den største grund til, at det blev en succes, er, fordi det er et fucking godt nummer, siger Bro. 

Hør den nye "Paradise Hotel"-sang herunder:

Men det er da heller ikke nogen garanti, at en sang skal blive et hit, bare fordi det bliver tvunget ned i halsen på seerne hver aften i "Paradise Hotel".

Her kan sange som "Cocktailkort" af Hemlig Elsker og "Smil du på" af Clemens være gode eksempler på, at sangene ikke altid bliver en succes. 

De to "Paradise"-sange kan da heller ikke sammenlignes, hvis man spørger Bro. 

- "Sydpå" havde en helt speciel vibe, og jeg synes, at det her er noget helt andet. Jeg føler slet ikke, at det er det samme nummer som "Sydpå". Jeg synes den er så fucking fed og sprød, fortæller Bro om "Døgnrytme". 

Der har tidligere været skrevet om, at Bro skulle checke ind på "Paradise Hotel" igen, ligesom han gjorde i sidste års sæson.

De rygter har han dog ikke lyst til at kommentere. 

- Uh ha, det ved jeg sgu ikke, om jeg gør. Det kan godt være, jeg ved det ikke, fortæller han hemmelighedsfuldt til SE og HØR.

Uanset hvad der kommer til at ske med den nye "Paradise Hotel"-titelsang, så er en ting dog sikkert: 

Sangen skal nok bliver voldspillet af Bro selv, de næste par måneder har han nemlig mere end 100 spillejobs i kalenderen rundt om i landet. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close