For tredje gang: Cecilie Harder og Claes Lanng er kærester igen

Tredje gang er lykkens gang. Det håber "Ex on the Beach"-turteldueren Cecilie Harder og Claes Lanng i hvert fald.

Kendisparret faldt pladask for hinanden i sæson to af knaldeprogrammet, men siden da har det ikke lige frem været en dans på roser.

For selv om Cecilie har en stor tatovering, hvor der står "property of Claes Lanng", så har det ikke altid forholdt sig sådan.

Stripperen og DJ'en har nemlig været gået fra hinanden og fundet sammen igen to gange - og nu er det altså sket for tredje gang.

Artiklen fortsætter under billedet...

Cecilie Harder og Claes Lanng er fortid.

Cecilie og Claes mødte hinanden i sæson to af "Ex on the Beach" (Foto: Kaspar Wenstrup)

På Facebook kan man nemlig se, at Cecilie og Claes nu igen er i et forhold, og det har naturligvis kastet masser af likes og lykønskninger af sig.

For en måned siden jublede Cecilie, som i dag arbejder som både tatovør og stripper, over, at hun nu igen er forelsket. Og selv om hun ikke ville afsløret navnet på den heldige fyr, kunne flere gætte, at det drejede sig om Claes.

Her kunne "Ex on the Beach"-baben samtidig afsløre, at hun og Claes allerede har boet sammen i flere måneder.

- Han flyttede hjem til mig for at få et afbræk i det hele, prøve noget nyt, se nogle andre mennesker og få lidt ro på det hele. Han skulle bare bo her i et par måneder, men nu er han flyttet permanent ind, lød det dengang fra den tatoverede godte.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Da SE og HØR snakkede med Cecilie for knap en måned siden, var hun og Claes endnu ikke kærester, men det er de altså nu. Der er dog en særlig grund til, at de ikke ville kalde sig kærester dengang.

- Når folk spørger, svarer vi, at vi er jo kærester, men det er bare uden titel. Det er mest fordi, at det kun har stået på under corona, så vi vil gerne se, om det holder, når corona stopper. Så får vi jo en anden hverdag, hvor vi ikke ved, om det fungerer eller går i stykker, forklarede hun.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close