Reality31. juli 2020

Cecilie Harder er forelsket: Han er kendt fra tv

Efter lang tid som single kan Cecilie Harder nu igen kalde sig optaget. "Ex on the Beach"-deltageren har nemlig fundet kærligheden på ny, og det er igen en mand, der er kendt fra tv
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sommeren er tiden, hvor kærligheden for alvor blomstrer. Det kan Cecilie Harder i den grad bekræfte.

"Ex on the Beach"-deltageren afslører nemlig nu over for SE og HØR, at hun er helt og aldeles forelsket. Men helt ny er kærligheden dog ikke.

- Det har stået på, siden corona lukkede det hele ned, fortæller Cecilie over telefonen.

Og det nyklækkede "par" har da også haft fart på over de sidste måneder, hvor landet har været vendt på hovedet.

- Han flyttede hjem til mig for at få et afbræk i det hele, prøve noget nyt, se nogle andre mennesker og få lidt ro på det hele. Han skulle bare bo her i et par måneder, men nu er han flyttet permanent ind, lyder det fra den tatoverede godte.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/102_reality_awards_2020_roed_loeber_2sl0848.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Cecilie var med i sæson to af "Ex on the Beach" (Foto: Søren Lamberth)

Er det Claes?

Selv om Cecilie og fyren, som hun ikke vil nævne navnet på, allerede bor sammen, så kalder de sig ikke for kærester. Men det er godt nok tæt på.

- Når folk spørger, svarer vi, at vi er jo kærester, men det er bare uden titel. Det er mest fordi, at det kun har stået på under corona, så vi vil gerne se, om det holder, når corona stopper. Så får vi jo en anden hverdag, hvor vi ikke ved, om det fungerer eller går i stykker, forklarer hun.

Mange af Cecilies følgere og fans har fulgt med i forholdet til Claes Lanng, som hun efter opholdet i "Ex on the Beach" havde et langt og turbulent on/off-forhold med.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190313_wen_-_tv3_176_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Cecilie og Claes mødte hinanden i sæson to af "Ex on the Beach", og den blækdækkede jyde har da stadig en tatovering, som hylder ekskæresten, der på tv pralede med, at han har været i seng med over 400 kvinder (Foto: Kaspar Wenstrup)

De selvsamme følgere har da også været skarpe på det seneste, og pga. flere billeder og videoer spurgt, om det er Claes, som Cecilie er sammen med. Men som sagt vil hun ikke nævne nogen navne, heller ikke da vi snakker med hende.

- Det er en, der har været med i tv før, så folk ved godt, hvem det er, siger Cecilie og uddyber:

- Der er rigtig mange grunde til at skulle tro, at det er Claes, men jeg vil ikke nævne noget navn.

Cecilie kunne ikke fortælle, hvornår fans og følgere får et navn og et ansigt at se på hendes kendte fyr - men forelsket er hun.

Sponsoreret indhold