Reality21. marts 2023

Tre nye fyre afsløret til "FBOY Island": Er de fuck boys?

"FBOY Island" fortsætter nedtællingen til premieren med afsløringen af endnu en række – måske – fuck boys
Nu er der ikke længe til premieren på den danske version af "FBOY Island".
Nu er der ikke længe til premieren på den danske version af "FBOY Island".
 Foto: HBO Max

I håb om at finde den ægte kærlighed har tre kvinder, Sina, Therese og Lady, kastet sig ud i det hæsblæsende realityprogram "FBOY Island", hvor de skal forsøge at skille fårene fra bukkene og vælge en udkåren, der ikke til sidst afslører sig selv som en fuck boy, der kun var med for at vinde penge.

Programmet har premiere 2. april, og allerede nu har Discovery og HBO gang i nedtællingen.

Hver dag afsløres nye deltagere, og mens vi i går mødte Lukas Nielsen, Marco Rytter, Mathias Vrist og Mikkel Godiksen, løftes sløret i dag for tre nye gutter, der også er enten nice guys eller selvbestaltede fuck boys.

Hvem er "fuck boys", og hvem er "nice guys"?

Og hvad er "FBOY Island" for et program?

Tre bikiniklædte kvinder flytter ind i en villa, hvor de får besøg af en stor gruppe mænd. Halvdelen af dem er selvproklamerede "fuck boys", der er der for at vinde penge, mens den anden halvdel er "nice guys", der søger den ægte kærlighed – og kvinderne ved selvsagt ikke, hvem der er hvem.

Nu skal de tre kvinder, der er på udkig efter kærligheden, forsøge at skille fårene fra bukkene og identificere, hvem der er gentlemen, og hvem der er skørtejægere.

Når man helt til enden, kan man nemlig vælge en pengepræmie i stedet for kærligheden – hvilket betyder, at de såkaldte "FBOYs" gør alt, hvad de kan for at blive opfattet som "nice guys" og ikke de players, de faktisk identificerer sig som.

Dagens tre gutter er:

Søren Mørch, 24 år og online coach/personlig træner. Han bor i Marbella.

Christian Alf Pedersen, også kaldet Alf eller Alfen. Han er 35 år, bor i Rødovre og arbejder som assistant manager i SATS BLOX. At dømme ud fra hans handle på Instagram, @christianalformeget, kunne han godt være andet end blot en nice guy …

Tredje og sidste fyr, der i dag er afsløret, hedder Daniel Pedersen. Han er 31 år, bor i Aabenraa og arbejder som værkfører og online coach.

Se de tre fyre – og prøv at gætte, om de er nice guys eller fuck boys – her:

Sponsoreret indhold