Reality20. juni 2020

”Too Hot To Handle”-babe: Harry Jowsey datede kun Francesca for fame

Det er kun få dage siden, at den 26-årige Francesca Farago offentliggjorde, at hun og kæresten Harry Jowsey havde afbrudt forlovelsen. Nu melder endnu ”Too Hot To Handle”-deltager sig på banen i debatten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry_og_francesca_og_haley.jpg
 Foto: Instagram

Den 22-årige Harry Jowsey og 26-årige Francesca Farago mødte hinanden under optagelserne til af Netflix’ mest hypede datingprogrammer ”Too Hot To Handle”.

Her måtte parrene hverken kysse, kæle eller knalde – medmindre de fik lov til det. Ellers kostede de gruppen en stor sum penge.

Reglerne var naturligvis til for at blive brudt, i hvert fald hvis man spørger Francesca og Harry, der endte med at koste gruppen 138.000 kroner. Til gengæld var det til manges store glæde, at de to fortsatte kæresteriet, da de kom hjem fra luksusresortet, og at Harry valgte at fri til Francesca over en virtuel reunion med de andre deltagere.

Men tidligere i denne uge valgte Francesca at dele med sine følgere, at hun og Harry altså ikke længere var sammen. Og dagen efter satte Harry selv ord på, hvorfor han valgte at gå fra hende.

- Jeg vidste, at hvis jeg fortsatte forholdet med Francesca, så ville jeg ende med at blive så knust, eller jeg ville fortsætte med at være deprimeret, fortalte han blandt andet.

Og nu melder skandale-deltageren Haley Cureton, der endte med at blive sendt hjem fra opholdet, fordi hun ikke respekterede reglerne, sig på banen om break-uppet.

Hende og Francesca bondede nemlig relativt hurtigt under de luksuriøse omstændigheder, og det var vist ikke altid, hun havde det lige godt med, at Francesca så hurtigt fik øjnene op for den lidt yngre Harry.

https://imgix.seoghoer.dk/haley_og_francesca.jpg
 Foto: MEGA

Haley og Francesca trodsede hurtigt reglerne, og kyssede for at sørge for, gruppen mistede penge. Men mest af alt var det nok, fordi Harry ikke lå i Francescas seng. Foto: Netflix

Ifølge Haley valgte Harry nemlig kun at fortsætte flirteriet med Francesca, så han var sikret sin tid i rampelyset.

Det skriver TMZ.

- Jeg er ikke sikker på, at Harry overhovedet kan elske andre end sig selv. Og jeg tror ikke, at han nogensinde følte ægte kærlighed eller tænkte på hendes følelser, fortæller hun i videointerviewet.

Men trods et umiddelbart smertefuldt brud for både Harry og Francesca, så skal den brunette strand-babe ikke tåre sine tåre væk helt alene.

Haley fortæller nemlig det amerikanske medie, at planen er, at de to veninder skal flytte sammen.

Hør hele interviewet med Haley herunder:

Sponsoreret indhold