Reality16. april 2024

Tobias fra "Kærlighed hvor kragerne vender" knokler i kolonihaven

I sommerhalvåret skifter den 26-årige ungkarl Tobias Jensen lejligheden i Nyborg ud med sin lille oase
Tobias Ytting Kjærgaard Jensen, 26, bruger meget tid på at sætte sit kolonihavehus i Nyborg i stand.
Tobias Ytting Kjærgaard Jensen, 26, bruger meget tid på at sætte sit kolonihavehus i Nyborg i stand.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Tobias fra "Kragerne" brød sammen uden for skærmen: Svigtet af ekskæresten

Det var et liv i sus og dus i mormors kolonihavehus …

For Tobias Ytting Kjærgaard Jensen, 26, fra TV 2’s ”Kærlighed hvor kragerne vender” var det dog ikke tiden i mormors, men derimod forældrenes kolonihavehus, der var så skøn, at han måtte have sit eget. Så da der for fire og et halvt år siden kom et til salg lige ved siden af forældrenes i kolonihaveforeningen i Nyborg, slog han til.

– Det er meget sjældent, jeg er derhjemme. Det er hernede, jeg bruger al min tid, siger Tobias om kolonihavehuset, da SE og HØR besøger ham i det 42 kvadratmeter store hjem.

I de kolde vintermåneder bor han i en lejlighed i Nyborg. Men så snart muligheden byder sig, skifter Tobias base til det blå træhus.

– Da jeg købte huset, var der yderhuset og tag på – der var ikke nogen gulve, vægge, loft, el, vvs eller noget som helst. Det er alt sammen blevet lavet efterfølgende, forklarer den vaskeægte handyman.

”Kærlighed hvor kragerne vender”-deltageren er i gang med at forspire planter til drivhuset.
”Kærlighed hvor kragerne vender”-deltageren er i gang med at forspire planter til drivhuset.
 Foto: Martin Høien

Håndværk som hobby

Tobias lægger ikke skjul på, at han har brugt rigtig mange timer på at sætte kolonihaven i stand.

– Når jeg ikke er på arbejde, så arbejder jeg hernede.

Jeg har ikke de store fritidsinteresser. Håndværk er jo bare hobbyen, kan man sige, lyder det.

Tobias er uddannet salgsassistent i Føtex, men arbejder i dag som procesoperatør.

– Vi laver dyrefoder til kyllinger og svin, fortæller han om jobbet.

Hjælper hinanden

Tobias er vokset op med sine forældre, storebror og halvstoresøster på sin mors side i en lejlighed i Nyborg. Derudover har han en halvstoresøster på faderens side, som han netop har hjulpet med at renovere stue, ligesom hans storebror i Nordjylland har fået en hjælpende hånd til at skifte vinduer og renovere stue.

– Og så skal jeg til at hjælpe med min mosters kolonihave, som ligger deromme, siger Tobias og peger mod endnu et hus i familiekolonien.

Tobias er stor fan af The Minds of 99 og har bandets logo tatoveret bag øret. – Jeg har fået den lavet sammen med fire andre i en brandert i London. Så tænkte vi, at vi lige skulle have sådan en, lyder det.
Tobias er stor fan af The Minds of 99 og har bandets logo tatoveret bag øret.– Jeg har fået den lavet sammen med fire andre i en brandert i London. Så tænkte vi, at vi lige skulle have sådan en, lyder det.
 Foto: Martin Høien

Han nyder at have sine forældre så tæt på.

– Jeg synes, det er fint, for man har jo både sit eget og har sateme også gode muligheder for at få noget hjælp, hvis det er, man har brug for det.

Hvis man for eksempel har glemt at købe mel. Jeg skulle til at lave pizza den anden dag, og der havde jeg åbenbart ikke noget hvedemel – så kunne man lige gå op og låne lidt. Der er både fordele og ulemper, men jeg synes stadigvæk, man har privatliv hernede. De er gode til at respektere, hvis man siger, de lige skal holde sig væk.

Kontaktet på Tinder

”Kærlighed hvor kragerne vender”-deltagelsen kom i hus, efter Tobias blev kontaktet på Tinder.

– Jeg fik en besked og tænkte. ”Fedt – endelig en, der skriver!”. Jeg gik ind på beskeden, og så stod der så, at det var en caster, og jeg tænkte: ”Det var satans”. Men det skadede jo ikke at tale med dem, og så var jeg overtalt efter et kvarter i telefonen. Det var en sjov mulighed for at prøve noget andet end Tinder, fortæller Tobias, der ved, hvad han leder efter hos en kvinde.

Tobias er vild med at lave mad – særligt pizza.
Tobias er vild med at lave mad – særligt pizza.
 Foto: Martin Høien

– Jeg går efter en, der giver noget glæde inde i en, og som man tør stole på,

Det er vigtig, da Tobias tidligere er blevet såret.

– Jeg har ikke lyst til at gå i detaljer, men der har da været nogle tillidsbrud. Der var en, jeg var sammen med, som ud af det blå trak stikket, og to dage efter fandt hun sammen med ekskæresten. Det er aldrig en rar oplevelse.

Tobias meldte sig til programmet for at finde kvinden at dele hverdagen med.

– Jeg vil gerne have en familie på et tidspunkt og et hus, siger han og fortæller, at det helst skal ligge i Nyborg Kommune, så han også kan beholde sit kolonihavehus.

Sponsoreret indhold