Reality12. august 2021

Tina Marias tre måneder gamle datter ramt af corona

Influenceren og tidligere "Paradise"-vinder er blevet smittet med corona. Det samme er hendes lille datter Palma
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-901090.jpg
 Foto: Thomas Laursen

For knap 14 dage siden nød den tidligere "Paradise Hotel"-vinder Tina Maria og resten af familien en dejlig sommerferie i Marbella i Spanien, men hverdagen har for alvor ramt hjemme i Danmark.

Hele familien er nemlig blevet ramt af corona. Det fortæller Tina Maria på sin Instagram-profil.

- Dag to med corona. Hosten er kommet, og det gør sgu lidt ondt i lungerne vil jeg sige, men jeg har det okay.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Både Tina Maria og kæresten Patrick Engbo er smittet, men den forhenværende realitystjerne fik et lidt større chok, da hun kunne konstatere, at datteren, Palma, på kun tre måneder også har fået corona.

- Vi var på børnemodtagelsen i går henne ved et specielt coronaafsnit, hvor der bliver taget hånd om, at vi jo er smittede, siger hun i en story på sin Instagram-profil og fortsætter:

- Vi valgte at få testet Palma, fordi de ikke kunne finde ud, hvad hun fejler. Og vi har faktisk fået at vide, at Palma i en alder af tre måneder har corona.

- Det gjorde mig faktisk lidt ked af det, men hun klarer den, og hun er jo rask. Der er ikke noget, hun er symptomfri.

Der blev hygget igennem på familiens sommerferie til Spanien:

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Tina Maria fortæller desuden, at lægerne forklarede hende, at bekymringen ikke skal være stor, når det kommer til lille Palma, for jo yngre de er, når de bliver ramt af corona, desto bedre.

- Det er godt for deres immunforsvar og for at blive immun, så vi får det overstået og holder ud.

Og fordi alle i den lille firkløverfamilie nu er smittet, så betyder det også, at der er skruet godt op for hjemmehyggen. Der bliver ifølge Aurum-grundlæggeren både spist slik, set film og leget med masser af iPad.

- Nærmest bare fredagshygge hver aften. Det skal sgu bare være hyggeligt, slår hun fast.

Tina Maria oplyser til SE og HØR, at hun og familien er blevet smittet med corona i Danmark, og at det ikke skete under ferien i Spanien.

I maj måned fødte den tidligere paradiso sin lille datter hele seks uger for tidligt og fik dermed en noget hård start på livet.

- Vi har dig, lille skat. Selvom du kom 6 uger for tidligt, så er du så stærk og mega sej, lød meldingen fra Tina Maria umiddelbart efter fødslen.

Tina Maria er også mor til datteren Olivia på fire år.

null

Sponsoreret indhold