Thalia Pitzner taler ud om svært brud: - Det gjorde fandeme ondt

Det var i januar måned 2020 på den røde løber til TV Prisen, at den 28-årige diamantdatter Thalia Pitzner kunne afsløre, at hun havde fundet kærligheden.

Siden dukkede han ofte op på hendes sociale medier som ”Pex”, dog uden at hendes følgere nogensinde fik lov til at se, hvem han var.

Knap et år senere gik den dog ikke længere mellem de to, og det var en knust Thalia, der kunne fortælle, at kæresten var gået fra hende.

- Stortudende den sidste måned, fordi min kæreste slog op med mig, og jeg virkelig elsker ham inderligt. Jeg er så knust, også selvom I måske ikke mærker det, skrev hun blandt andet dengang.

Men nu, i kølvandet på at den fjerde sæson af succes-programmet ”Diamantfamilien” har fået premiere, og Thalia her rent faktisk viser ”Pex” frem, taler hun nu ud om det svære brud i en video på sin Instagram-profil.

- Mit sidste heartbreak, det gjorde fandeme ondt, starter hun ud i videoen, der handler om, hvordan hun selv er kommet over sine kærestesorger, og hvordan andre måske kan få glæde af hendes tips.

Artiklen fortsætter under billedet

Søndag havde den 4. sæson af "Diamantfamilien" endelig premiere, og i det allerførste afsnit bliver Thalias 27 års fødselsdag fejret, hvor "Pex" er med som gæst. Det er første gang, hun viser ekskæresten frem. Foto: Mikael Rieck

- Jeg gik fra min kæreste, som jeg egentligt havde troet, jeg skulle det hele sammen med. Troede vi skulle have børn, bondegård, at vi skulle giftes og have et langt og lykkeligt liv.

Artiklen fortsætter under opslaget

Tv-baben fortæller videre, at hun altid har haft en forestilling om, at alle ville opleve ”Disney”-versionen af kærlighed, hvor hun ville ”møde sin udkårne og leve lykkeligt til sine dages ende”.

- Men sådan er det bare ikke. Du kommer til at møde mange forskellige mennesker, og det kommer til at gå godt, og det vil gå op og ned gennem tiden, lyder det ærligt fra hende, mens hun reflekterer over, hvad hun selv har lært over de seneste fire måneder.

- Tiden læger alle sår, det har i hvert fald virket for mig at give det hele noget tid, slutter hun.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close