Reality 23. januar 2021

Thalia Pitzners kæreste er skredet: - Jeg er så knust

Kærligheden er bristet mellem Thalia Pitzner og kæresten
Foto: Mikael Rieck

Diamantprinsessen Thalia Pitzner er fået sit hjerte knust. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det fortæller den 27-årige "Diamantfamilien"-kendis på sin Instagram-profil, hvor hun blandt andet deler videoer af sig selv grædende i et badekar. 

- Stortudende den sidste måned, fordi min kæreste slog op med mig, og jeg virkelig elsker ham inderligt. Jeg er så knust, også selvom I måske ikke mærker det, skriver hun i et opslag på sin Story. 

- Troede oprigtigt helt ind i hjertet, at vi nok skulle finde ud af det. Jeg troede, jeg skulle have en familie og dele mit liv med ham. Selv efter et år var jeg stadig møgforelsket i ham. 

- Jeg var villig til at arbejde og kæmpe for forholdet. Jeg var villig til at være den bedste udgave af mig selv. Give mere end nogen anden. Men nogle gange skal man lære ting på den hårde måde og have et godt og grundigt wake up call her i livet, slår hun fast i et andet opslag. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Thalia fortæller i samme omgang, at hun normalt ikke er god til at vise følelser og dele ud af det, der er helt privat, men at hun gerne vil være bedre til også at vise andre sider af sig selv. 

Vil gerne gøre en forskel

- Dette er super grænseoverskridende for mig, og nogen vil mene, at det er latterligt et eller et råb om opmræksomhed, skriver hun og fortsætter:

- Men jeg arbejder meget med mig selv i det her dage, og jeg har sat nogle mål for mig selv for 2021. 

Ifølge diamantdatteren inkluderer ét af de mål, at gøre en forskel for andre mennesker, og det håber hun nu, at de ærlige videoer og opslag blandt andet kan hjælpe til med. 

- Jeg vil gerne vise jer at selv en glansbilledpige med ben i næsen som mig også kan være svag. 

Det var ellers en meget glad Thalia Pitzner, der sidste år dukkede op TV Prisen i Tivolis Hotel og Kongrescenter, hvor hun kunne afsløre, at hun havde fundet kærligheden. 

Sponsoreret indhold