Reality 11. marts

Teitur Skoubo tiltalt for voldtægt: Nu bryder kæresten tavsheden

Reality-stjernen Teitur Skoubo er blevet tiltalt for at have voldtaget en kvinde. Nu bryder hans kæreste Teresa Ovenberg for første gang tavsheden, siden det kom frem.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Udover en enkelt udtalelse på Instagram har der været komplet tavshed fra Teitur Skoubo og hans kæreste Teresa Ovenberg, efter det kom frem, at han nu er tiltalt for voldtægt.

Søndag den 28. november klokken 04.02 klappede håndjernene om håndleddene på "Paradise Hotel"-vinderen Teitur Skoubo i Odense.

Realitystjernen, der kommer fra Færøerne, blev på stedet sigtet for voldtægt. Syv timer senere blev han i et grundlovsforhør varetægtsfængslet i fire uger frem til 20. december, hvilket blev ændret til en løsladelse dagen efter.

Forleden kunne Ekstra Bladet så afsløre, at der nu er rejst tiltale mod Teitur, da anklagemyndigheden har vurderet, at de har nok beviser til at få reality-stjernen dømt for voldtægt.

I går satte den tidligere "Paradise Hotel"-vinder for første gang ord på sagen, som han indtil nu har ignoreret. Nu følger hans kæreste Teresa trop.

I en Instagram-story bryder hun nu tavsheden, efter det kom frem, at hendes kæreste er tiltalt for voldtægt af en ung kvinde i Odense.

- Jeg har haft brug for at være lidt væk fra Instagram. Det håber jeg, at I forstår, starter Teresa med at sige.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Privat

Efter at have set en del til hinanden siden de var med i "Ex on the Beach", bekræftede Teitur og Teresa nytårsaften, at de er kærester (Foto: Privat)

"Ex on the Beach"-deltageren, som ligesom Teitur kommer fra Færøerne, omtaler dog ikke tiltalen direkte.

- Jeg vil gerne sige tak til alle jer, som skriver sådan nogle søde beskeder. Det betyder virkelig meget, lyder det fra Teresa.

Hun prøver at tænke på noget andet og holde sin hverdag i gang. Det er dog tydeligt på de sociale medier, at hun stadig støtter sin kæreste trods tiltalen.

- Jeg har lige filmet en kampagne, så jeg prøver ligesom at holde min hverdag i gang. Jeg skal ud at spise nu, så det bliver rart, slutter Teresa af med at sige.

Sponsoreret indhold