De unge mødre9. januar 2017

"De Unge Mødre"-Christina venter sit sjette barn

Christina Rahbek Leach fra ”De Unge Mødre” venter sammen med sin mand sit sjette barn – og parret får endnu en dreng til sommer. Og som deres fem andre drenge får den kommende dreng også et navn, der begynder med S
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christina_2.jpg
 (Foto: All Over)

Christina Rahbek Leach og manden Dennis har i forvejen drengene Sean, 4, Shilas, 6, Sakarias, 9, Simon, 10, og Sebastian, 11.

Og til sommer kan parret fra ”De Unge Mødre” så endnu engang byde en lille ny velkommen til verden. Og Christina og Dennis’ sjette barn bliver – måske ikke så overraskende – endnu en dreng.

Det bekræfter det lykkelige par til Realityportalen.dk.

Christina, 30, og Dennis, 34, vidste allerede i oktober, at deres sjette barn var på vej, og de valgte altså også at få at vide, om det var endnu en dreng eller en pige, de ventede.

– Vi har det fint med, at det er en dreng. Det vigtigste for os var, at han var sund og rask, fortæller den kommende far til seks til Realityportalen.dk.

Og som med de fem andre drenge skal dreng nummer seks også have et navn, der begynder med S. Den lille dreng, der efter planen skal komme til verden 28. juni, skal således hedde Samuel.

Sponsoreret indhold