Reality10. august 2016

Sy Lee vil være alenefar

Realitydeltageren tager til Asien i forsøget på at blive alenefar
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sy-lee.jpg
 Foto: Dan Mariegaard)
Den tidligere realitydeltager og nuværende personlig træner, Sy Lee, vil være far. Og han er klar til at blive alenefar, skriver han i et blogindlæg.
Han har datet fyre, men har aldrig meldt klart ud om sin seksualitet. I et blogindlæg for år tilbage meldte han ud, at han ikke ville sætte sig selv i bås rent seksuelt, og at han hverken ville karakterisere sig som hetero-, homo- eller biseksuel.
I et nyt blogindlæg konstaterer han, at han muligvis aldrig vil finde 'den eneste ene'. Men livet som single skal ikke forhindre ham i at få opfyldt et brændende ønske om at blive far. Han har vidst i det sidste halve år, at han er klar til at blive far, men han har først for tre uger siden indvilget sine forældre i planerne. - Jeg vil gerne være en alenefar inden for nogle år, og jeg kan fortælle Jer, at det bliver ikke på den naturlige måde, skriver Sy Lee på sin blog. - Jeg har undersøgt alle mine muligheder.halvt år. Jeg vil ikke gå i detaljer, men min advokat og jeg har talt alt igennem, så jeg har taget den beslutning, at jeg tager til asien og ser tingene an. Kvinden, der skal bære mit barn, skal være den “rette”, og der er mange ting, der kan gå galt, så processen SKAL i gang og jeg vi gerne sikre mig, at intet kan gå galt og derfor starter jeg allerede nu, hvis jeg skal have mit eget barn inden for nogle år, skriver Sy Lee.
- Jeg har aldrig haft held med kærligheden, og drømmescenariet er klart at finde kærligheden, at blive gift og få et barn sammen. Jeg har altid ønsket mig børn, faktisk 3 børn, hvis det kunne lade sig gøre, skriver Sy Lee, der har vietnamesiske forældre. Og det er i sit andet hjemland, Vietnam, at han i første omgang søger lykken. - Jeg kan godt tænke mig at se, hvordan mit eget barn ville se ud, så en rugemor fra mit hjemland, Vietnam, er mit mål, siger Sy Lee til SE og HØR. Den vietnamesiske kvinde skal insemineres med Sy Lees sæd og være klar til efterfølgende at overdrage barnet til ham.
Hvis ikke, han finder en vietnamesisk kvinde, er han klar til at gå andre veje. - Så vil jeg prøve med en sort kvinde, jeg drømmer også om et mulat-barn, siger Sy Lee til SE og HØR. Han medvirkede i sin tid i realityprogrammerne 'Fristet - hvor langt vil du gå?' og 'Divaer i junglen'. Han er uddannet landskabsarkitekt, men har efterfølgende taget en udannelse som fitnesstræner, og det er det, han lever af i dag. Se stort galleri med Sy Lee:

Sy Lee galleri 10082016

Sponsoreret indhold