Reality 7. marts 2016

Sy Lee får dødstrusler over numsebillede

Den tidligere reality-stjerne Sy Lee har fået en hær af negative kommentarer med sig over et afslørende billede
Foto: Flemming Nielsen

Den forhenværende reality-deltager Sy Lee postede et billede på Instagram af sig selv relativt afklædt med måsen helt oppe i linsen. Det fik åbenbart mange mennesker op i det røde felt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har fået hade-beskeder og dødtrusler på grund af mit billede mit billede. Det er sygt, hvordan folk reagerer, forklarer Sy Lee til SE og HØR.

Den tidligere deltager i ”Divaer i junglen” har dog flere bud på, hvorfor folk reagerer så negativt, som de gør.

- Tror ikke de kan tage, jeg har så meget selvtillid og hviler i mig selv. Eller måske de bliver fristet og dermed provokeret. Folk er syge i den her verden! Siger Sy Lee.

Billedet, som du kan se i bunden af artiklen, er næsten en tro kopi af det samme billede, som en anden tidligere realitydeltager smed på nettet i sidste uge.

Her ville Irina Olsen, der også har medvirket i ”Divaer i junglen”, vise, at det er okay at poste billeder af sig, hvor man ikke er pivtynd.

Heldigvis var alle kommentarer til det frække billede af Olsens bagdel da heller ikke udelukkende med sure opstød.

- Der er SÅ mange nice kommentarer udover haten også på mit billede og det betyder FREAKING FREMSKRIDT!!! Jeg elsker det!! Jeg ved at nogle folk skider grønne griser over størrelsen af min røv… det kan kun være det, som er stødende! Skrev Irina til et blogindlæg om billedet til sin bagdel.

Bliver du stødt af Sy Lees billede? Tag et kig herunder:

#Provocation - Haters will always hate.. They can kiss my #ass. I do not have time for bullshit... Tonight I will crown Miss Århus 2016. I aften er jeg dommer til Miss Århus 2016 hvor jeg skal finde vinderen af Miss Århus. Sent godmorgen herfra! Det har været en vild nat i Aarhus igår og det bliver den også igen i aften. Billetindtægterne går til Dansk Flygtningehjælpe. Kom og støt. Læs om mig som dommer og se aftenens program på Se og Hør eller på min blog: www.sylee.dk - I'm one of the judges.Who will be crowned as Miss Aarhus 2016! #BeautyPageant #MissAarhus #Charity #Velgørenhed #DanskFlygtningeHjælp - It is really special for me. I was born in Aarhus! From being a bully victim b/c of my look and much more to be a jugde at this beauty contest and now judging others on their appearance is kinna weird for me. More info about the event and my thoughts now on blog: http://sylee.dk/2016/03/sy-lee-jeg-er-dommer-i-miss-aarhus-2016/ Xx Sy Lee - Celebrity Trainer IG: @SyLeeStarlight SnapChat: SyLeeStarlight #SyLee #Model #PersonalTrainer #Fitness #Beauty #Lifestyle #BLOGGER

Et billede slået op af SY LEE (Mr. Manhunt Denmark) (@syleestarlight) den

5. Mar 2016 kl. 6:05 PST

Sponsoreret indhold