Reality 12. januar 2018

Sy Lee hyldet: Modepolitiet kårer årets stilfænomen

En stil, ingen andre mænd i Danmark kan og formodentlig heller ikke i deres vildeste brandert vil have – og for det modtager Sy Lee hermed Modepolitiets største hæder!

Ved gennemgang af 2017 kan der slet ikke herske et øjebliks tvivl om, hvem der har fortjent Modepolitiets særlige hæder, hyldest og ære for sit bidrag til forskønnelse af årets mange rød-løber-events, biografpremierer og teatergallaer.

Den mand, der suverænt og uden nogen form for konkurrence har gjort mest ud af at være spektakulært eksponeret, er realityfænomenet, meningsdanneren og tøjprovokatøren Sy Lee.

Sy har med stor iver konstrueret sin helt egen absurde tøjstil bestående af lige dele dameundertøj, blondelingeri og rundhåndede krydderier fra det sadomasochistiske fetichunivers.

Hvis missionen har været at påkalde sig sladderpressens opmærksomhed, må man sige, at Sy har løst opgaven til guldmedalje. 

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: All Over

(Foto: All Over)

Ikke bare har han med sine vanvittige kostumer og groteske stilideer suget pressefotografernes opmærksomhed, han har også udvist en beundringsværdig evne til at blive inviteret til stort set alt, hvad der i årets løb har været af rød-løber-arrangementer. 

Således må vi udlede, at der er tale om et fuldtidsjob som ”kendt”, en aktiv 37-timers arbejdsuge i at gøre en finurlig figur og et anseeligt tøjbudget, som på alle måder cementerer Sys status som årets mest mærkværdige tøjmand.

En unik stil er født. 

En stil, Sy er helt alene med.

En stil, ingen andre mænd i Danmark kan (og formodentlig heller ikke i deres vildeste brandert vil have) – og for det modtager han hermed Modepolitiets største hæder!

Se flere billeder af årets stilfænomen Sy Lee herunder:

Foto: All Over

(Foto: All Over)

Sy havde sat Modepolitiet stævne hos frisør By Sacha i det indre København og fremstod således med helt ny-boppet frisure.

Som pokaletiketten byder, var der både røde roser ad libitum og en dejlig flaske Dom Perignon til at skylle pokalen ned med.

Foto: All Over
(Foto: All Over)

– Jeg er jo en stor dreng, buff, du ved, og kan næsten aldrig finde det tøj, jeg drømmer om i almindelige forretninger. Derfor får jeg det lavet hos forskellige skræddere og specialister, forklarer Sy.

Foto: All Over

(Foto: All Over)

2017 var året, hvor jetsetkvinder i hobetal – som om det var aftalt på en særlig stilkonference – begyndte at gå til gallafest i nattøj.

Naturligvis fangede en opmærksom klædeskabsekvilibrist som Sy sådan en trend og hoppede straks med på pyjamasmoden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Foto: All Over

(Foto: All Over)

Der kan være mange gode grunde til, at man gerne vil se sit fjæs i ugebladene. 

Inden for politik er det for eksempel et meget udbredt fænomen at rende fra Herodes til Pilatus i jagten på ugebladenes opmærksomhed – og i denne disciplin forstår Sy at få mest muligt ud af sin indsats.

Nyd ham her i ultrafeminin makeup og see-throughbodystocking. 

Mange af Christiansborgs hovedrolleindehavere kunne lære et og andet af Sy Lee – lur mig, om ikke det ville vende Liberal Alliances åbenlyse nedtur, hvis Anders Samuelsen lyttede lidt mere til Sys fashiontips ...?

Foto: All Over

(Foto: All Over)

Til alle dem, som tror, at kendisverdenen er en konstant dans på roser, kan dette billede give vidnesbyrd om det modsatte.

Selv biopremierer på absolutte børnefilm som her ”Peddersen & Findus”-julefilm – et arrangement, som i udpræget grad sigter mod børn og deres forældre – kan bruges i Sys utrættelige jagt på opmærksomhed. 

Og når nu man skal til børnefilm, hvorfor så ikke gøre det i g-strengs-Borat-suit og nissehue?

Sponsoreret indhold