Reality28. juni 2021

Stina Bentsen Petersen fra "Paradise Hotel" chikaneret af følger

En af "Paradise Hotel"-deltagerens følgere har inddraget kommunen i sin chikane af Stina Bentsen Petersen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stinapetersen.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Ifølge Amalie Sziegethy gik Stina Bentsen Petersen "klædt som en russisk roulette", da hun var med i "Paradise Hotel" i 2010.

I dag går det anderledes stille for sig hos paradisoen, der er mor til to: Datteren Stephania på 6 år og sønnen Messias, som hun lige har fået for et halvt år siden.

Men selv om der er gået hverdag og familieliv i den, så er der stadig nok at se til for Stina Bentsen Petersen. En af hendes følgere på Instagram har nemlig lavet en underretning på hendes håndtering af Stephania, fortæller hun.

- Jeg har lige fået en underretning fra en af mine følgere på Instagram. Den var anonym, og den gik ud på, at folk ikke var enige i min måde at opdrage mit barn på, siger den tidligere realitydeltager i en story på sin profil.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/sh-572912.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Stina Bentsen Petersen deltog i sjette sæson af "Paradise Hotel". I dag har hun to børn med kæresten Lasse. Foto: Kaspar Wenstrup

Datteren Stephania har ADHD.

Ifølge Stina Bentsen Petersen blev hun meldt til kommunen, efter hun havde delt en video af hende og Stephania.

- Det var en video, jeg havde lagt ud - nogen brød sig ikke om den måde, jeg opdrager min datter på, fortæller paradisoen.

Kommunen, der har modtaget underretningen om Stina Bentsen Petersen, er dog ikke i tvivl om, at den ikke har noget på sig.

Ifølge den nybagte mor blev hun slet ikke indkaldt til en samtale. Hun blev bare informeret om underretningen telefonisk - og om, at den blev arkiveret.

Sagsbehandleren vurderede nemlig, at man har modtaget en underretning om Stina Bentsen Petersen og opdragelsen af datteren udelukkende for at genere hende.

- Kommunen lukkede sagen med det samme. De ville ikke engang se os til et møde - det foregik over telefonen, forklarer den tidligere realitydeltager og fortsætter:

- Der var ikke noget hold i underretningen. Det blev anset som værende chikane.

Sponsoreret indhold