De unge mødre22. august 2013

"De unge Mødre"-Nanna meldt til kommunen igen

Ditlev langer atter ud efter moderen til sit barn
Selv om Nanna er træt af modgang, holder den unge mor hovedet højt
Selv om Nanna er træt af modgang, holder den unge mor hovedet højt
 Foto: Krestine HavemannBedst som Nanna troede, hun havde klaret frisag, efter ekskæresten og faren til sit barn havde indberettet hende til kommunen, er en ny ko sneget sig ud på isen.

Det måtte den unge mor sande, da hun i går tømte postkassen og fandt et brev fra kommunen med endnu en indberetning. Sidste gang indberettede Ditlev moderen til sit barn for at omgås stofmisbrugere. Det havde dog ikke noget på sig, men nu giver han det et nyt forsøg med en beskyldning af noget grovere karakter.

Denne gang mener han nemlig, at Nanna selv forlyster sig med euforiserende stoffer. Der er i følge den unge mor intet hold i beskyldningerne, og derfor frygter Nanna ikke at skulle igennem møllen en gang til.

Selv kan Nanna kun gisne om, hvorfor Ditlev har valgt at indberette hende igen.

"De unge mødre"-Louise: Flytter sammen med sin nye kæreste

- Jeg ved ikke, hvad der har fået ham til at indberette mig igen. Jeg tror, det bunder i, at han sidder så langt væk og i bund og grund ikke ved, hvad der foregår i vores hjem. Han kan bare se, at jeg har fået ny kæreste, men han kender ham jo ikke, så han er nok bare hammerfrustreret og føler afmagt.

- Men det var på baggrund af en artikel i SE og HØR, hvor der stod, jeg var frifundet fra sidste gang. For jeg har fået tilsendt en kopi af den artikel, hvor de så har skrevet, at de udfra den læser det som om, at jeg er aktiv bruger af stoffer, forklarer hun til seoghør.dk.

Læs, hvad der er sket med Natascha Lineas tænder

Hverken Nanna eller hendes nye kæreste og resten af omgangskredsen har med stoffer at gøre, understreger hun. Derfor er hun heller ikke nervøs for de møder, hun skal til med Køge Kommune i forbindelse med sagen.

- Jeg snakkede med sagsbehandleren fra Køge Kommune i går, og hun var så skide cool. Jeg er rigtig tryg ved at skulle tage den med hende, hun virkede ikke som typen, der føler, hun sidder højt oppe på tronen og snakker ned til én. Så jeg ser faktisk frem til det, så det her pjat kan stoppe én gang for alle.

Sponsoreret indhold