Reality23. november 2015

Robinson-finale: Stilhed før stormen – planken venter

”Robinson ekspeditionen” 2015 nærmer sig sin afgørende fase, og den legendariske udfordring, ”Planken”, venter forude. Men i år ser den markant anderledes ud
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/planken_7.jpg
 Foto: TV3

De startede 24 modige danskere – 12 par. Unge, fuldvoksne, ældre – alle med deres udkårne ved sin side. Fysik, intelligens, social og taktisk snilde, rævekager, tilfældigheder og den stærkeste menneskelige følelse af alle udgjorde elementerne i Robinsons Ekspeditionens 17. kapitel.

2015-udgaven har nået sin afslutning, og kun fire personer står tilbage om at kæmpe om æren, trofæet og den halve million kroner: Camilla, Claus, Nicole og Kenneth.

Hver især har de måtte vinkel farvel til deres bedre halvdel i vejen mod at stå tilbage som sejrherren på toppen af podiet som vinderen af ”Robinson ekspeditionen” 2015. Nu er tiden kommet til det sidste afsnit, og den frygtede planke venter forude, hvor den ultimative udholdenhed bliver sat på prøve.

Men måske burde ”Planken” omdøbes til ”Pælen” i dette års udgave af ekspeditionen. For hvor vi sædvanligvis er vant til at se en sammenhænge bjælke, som deltagerne skal holde sig stående på, indtil der kun er én mand tilbage, er dette års version af planken ændret til en pæl til hver deltager.

På vært Jakob Kjeldbergs signal skal deltagerne på forskellige tidspunkter fjerne stykker af deres pæl, så de til sidst kun står tilbage på et minimalt stykke at holde balancen på ude i vandet.

Første mand eller kvinde i vandet får en tidsstraf i semifinalen, mens vinderen er sikret en direkte adgang til finalen.

Der er med andre ord lagt op til en nervepirrende afgørelse i ”Robinson Ekspeditionen” 2015.

Se med i aften fra klokken 20.00 på TV3 for at se finalen.

Her kan du se deltagerne på planken/pælen:

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_116.png

Sponsoreret indhold