Robinson Ekspeditionen17. september 2015

Robinsons hårde hund: Jeg blev mobbet og kaldt Hitler-søn

Efter ekspeditionen har Mikael Ryttergaard fundet årsagerne til sit ofte hidsige temperament - og er blevet mere følsom
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20150910-mikael_og_sanne-tsl-0055.jpg
 Thomas Laursen

– Jeg har ikke grædt i mange år, og selv om jeg godt ved, jeg er en blød mand, så overrasker det mig, at jeg reagerer så hårdt så hurtigt.

Men jeg kom virkelig i kontakt med mine følelser, forklarer Mikael Ryttergaard og tilskriver sin voldsomme adfærd i Robinson Ekspeditionen 2015, at han blev mobbet i skoletiden.

– Min stedfar var tysker. Vi flyttede til Tyskland, da jeg var seks år, og kom til Danmark igen, da jeg var ni år. Som ny i klassen var jeg et endnu nemmere offer. Jeg blev kaldt Hitler-søn og drillet med, at jeg var lille og tynd. Jeg fik ikke tæsk, det var mere psykisk. Jeg hadede at gå i skole, fortæller Mikael.
Han kompenserede for drillerierne på den kontante måde, og begyndte at slå på tæven. – Jeg fandt mig ikke i noget og fik en hård facade. Pludselig troede jeg, at jeg var det menneske, men bagved var der stadig et skrøbeligt væsen. Jeg var en hård negl, men det fik Robinson pillet af. Det er jeg glad for, fortæller han. Læs hele historien i det aktuelle SE og HØR. Mød labre Amalie Wichmann i galleriet herunder.

Amalie Wichmann i bikini

Sponsoreret indhold