Reality19. april 2023

Stephanie ”Geggo” Salvarli i lykkerus: Der var ikke kun én, der var tre

Kronen på Geggos stamtræ er vokset betragteligt de sidste par uger – hun fik nemlig ikke kun én bror
- Jeg har virkelig prøvet at planlægge så det bliver så smooth som muligt alene voksen med 2 børn, siger Geggo om den kommende tur med børnene.
Stephanie "Geggo" Salvarli har pludselig fået en stor familie, som hun indtil for få uger siden, ikke kendte til.
 Foto: Aller Media

Over natten fik Stephanie ”Geggo” Salvarli pludselig en bror, fortalte hun forleden på Instagram, hvor hun senere postede et billede af sig selv med sin nye bror Nicki.

Men der er faktisk ikke kun tale om én bror, fortæller hun i det seneste afsnit af podcasten ”Helt ærligt”, som hun bestyrer med sin mand Cengiz Salvarli.

Sonny, som Geggo rejste til Thailand for at møde i sæson syv af ”Familien fra Bryggen” er således ikke Geggos far, som hun – og Linse for den sags skyld - ellers har troet de seneste knap 33 år.

Hendes far har tre sønner, og Geggo er derfor i den lykkelige situation, at hun nu er en del af en større søskendeflok.

- For mig har det kun været positivt. Jeg har jo ikke mistet noget på det, siger hun og fortsætter:

- Så i stedet for at føle, at ”øv, det hele er blevet lavet om”, så har jeg det, som om det hele er faldet på plads nu.

Foreløbigt har hun kun mødt den ene bror Nicki, men de øvrige to brødre er ifølge Geggo klar over, at hun er deres søster, og de ser efter sigende frem til at møde hende.

Geggo har dog intet behov for at møde sin biologiske far, fortæller hun.

- Jeg vil så sige, at jeg har faktisk ikke et behov for at møde ham, min far. Det må jeg faktisk være ærlig og sige. Det er ikke, fordi jeg nægter og ikke vil, men det, der er størst for mig, er faktisk, at jeg har fået en lillebror – faktisk også to mere. Men nu starter jeg lige med den ene, og så kan jeg møde de to andre senere, siger hun.

- Der er jo heller ikke nogen, der ved, om de min far der overhovedet har lyst til at møde mig, tilføjer hun.

Linse og Cengiz har endnu ikke mødt Geggos lillebror, men de deler hendes begejstring over pludselig at have fået en større familie.

Geggo ville for år tilbage undersøge sin etniske oprindelse og tog i den forbindelse en dna-test. Siden har hendes dna ligget i et register, og det er på den måde, Nicki fandt Geggo.

I podcasten fortæller Geggo, at hendes første reaktion på Nickis besked var, at den måtte han længere ud på landet med.

Men den var god nok, og da de mødtes første gang, faldt det hele bare i hak.

- Nu er jeg jo mødtes med Nicki, og med ham havde jeg nærmest med det samme en følelse af, at vi kendte hinanden, fortæller Geggo.

Sådan havde hun det aldrig med Sonny, som hun i mange år troede var hendes far, fortæller hun videre.

- Jeg har jo aldrig haft et forhold med Sonny, så han har jo aldrig sagt mig noget. Jeg har jo gået i næsten 32 år og troet, at jeg havde en anden far, end jeg havde.

Faktisk kunne hun ikke komme hurtigt nok væk fra Sonny, da hun mødte ham for snurrende kameraer i Thailand i den syvende sæson af ”Familien fra Bryggen”.

- Når jeg så tænker tilbage nu på den dag, jeg mødte min far og efterfølgende, at jeg bare skulle have ham væk fra mig. Måske var det i virkeligheden, fordi vi ikke har noget til fælles – ikke engang dna.

Derfor er det kun en positiv oplevelse for Geggo, at det nu viser sig, at hun har en helt anden far, som tilmed har tre sønner.

Du kan høre hele afsnittet her.

Sponsoreret indhold