Nyheder29. marts 2015

- Sonny er min far

SE BILLEDET: Geggo har aldrig kendt sin far, der var narkoman. Men for nylig tog Brygge-baben mod til sig - og rejste ud for at møde ham
Af af
- Jeg har mødt min far en enkelt gang i mit liv. Det er 14 år siden. Dengang jeg var 11 år. Vi skulle ud og sige farvel, da vi troede, han skulle dø af lungebetændelse, fortæller 25-årige Stephanie "Geggo" Kessler.
- Jeg har mødt min far en enkelt gang i mit liv. Det er 14 år siden. Dengang jeg var 11 år. Vi skulle ud og sige farvel, da vi troede, han skulle dø af lungebetændelse, fortæller 25-årige Stephanie "Geggo" Kessler.
 Foto: Kaspar WenstrupMænd og fædre har aldrig haft en hovedrolle i pigerne fra Bryggens liv.

Og det er ikke kun kameraerne, der er gledet uden om Geggos far.

LÆS OGSÅ: Geggo er nyforelsket

Den 25-årige Brygge-babe har aldrig kendt sin far.

- Jeg har altid sagt til mig selv, at jeg ikke ville møde ham, og at jeg var skide ligeglad. Min mor er både min mor og far, slår Stephanie "Geggo" Kessler fast, da SE og HØR møder hende på Bryggen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e8d2bd4ab86a4ea9bc21009b6cdfef37.jpg


Geggo besøgte faderen Sonny i Thailand i januar. (Foto: Privatfoto)

Sonny, som Geggos far hedder, forsvandt ud af mor Linse og Stephanies liv, kort efter at Geggo kom til verden, og det meste af hendes barndom levede mor og datter et hårdt liv på gaden med narko og uden fast tag over hovedet.

LÆS OGSÅ: Flytter sammen med kæresten

- I løbet af årene har vi snakket en del om, hvorfor han forsvandt, og om det var mig, der sagde til ham, at han skulle skride.

- Det var det så ikke.

- Han røg ud ad en forkert sti, og jeg kan godt forstå, at hun (Geggo, red.) ikke havde lyst til at møde ham, mens han var på den sti, siger Linse.

Dna'en matchede
Selv om Geggos far var fraværende, så glemte han aldrig, at han havde en datter.

- Han skrev til mig på Facebook flere gange, fortæller Geggo, som ikke var ovenud lykkelig for at få en besked fra sin far.

- Jeg svarede ikke. Jeg har ikke svaret ham i nogle år. Jeg er ikke sådan én, der tænker, at nu skal vi alle sammen sidde sammen og hygge. Vores dna matchede, og det var det, fortæller Geggo, som følte, at hendes far havde svigtet hende.

- Men for et stykke tid siden fik jeg at vide, at han ikke tog stoffer mere, og at han havde været clean i nogle år. Så jeg tænkte, at det var det rigtige tidspunkt at lære ham at kende. Bedre sendt end aldrig, siger Geggo.

Mødtes i Thailand
Derfor rejste hun sammen med Linse og Geggos veninde "Burger" til Thailand for at møde Sonny i januar.

- Han bor både i Danmark og i Thailand. Så jeg kunne også have fundet ham i Danmark, men jeg ville bare have, at det skulle være nu, for tænk, hvis jeg fortrød, siger Stephanie.

LÆS OGSÅ: Geggo rap i replikken allerede som niårig

Rejsen til Thailand var en rutsjebanetur for Brygge-tøserne.

- Der var mange følelser. Jeg var hele følelsesregistret igennem, men man må se i "Familien fra Bryggen", hvordan det ender, siger Geggo, som dog afslører, at hun kunne kende sig selv i sin far.

- Der var nogle steder, hvor jeg tænkte: "Ah, der har jeg dét og dét fra".

Sponsoreret indhold