Reality27. juni 2021

Smertelig historie fra "Prince Charming"-Amir: Forsøgte at tage mit liv

Den unge "Prince Charming"-deltager bryder tabu med sin personlige fortælling i det nyeste afsnit af programmet. Til SE og HØR siger Amir Afify, at selv om Jonas bad ham om at dele en historie, gjorde han det udelukkende for seernes skyld.
https://imgix.seoghoer.dk/kh_dis_pc_opt1_031.jpg
 Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

Det er en tung og trist erfaring, Amir Afify bærer rundt på og nu deler i nyeste afsnit af "Prince Charming".

Da "prinsen", Jonas Løvik, beder sine bejlere om at dele en personlig historie, så han kan lære dem at kende på et dybere plan, kommer der flere frygtelige fortællinger frem.

22-årige Amir Afify forklarer, at han for fire år siden gik gennem en meget mørk tid, hvor han forsøgte at tage sit eget liv.

- Jeg følte på ingen måde, jeg kunne acceptere mig selv og min seksualitet, og det gav mig en depression, siger realitydeltageren ærligt til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prince-charming-dk_60d43d3fcb8da.jpg
 Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

I dag er Amir Afify kommer ud af sin depression. Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark

Amir Afify fortæller desuden, at han har valgt at dele sin historie på tv, fordi han ved, at der er mange andre, der har det lige så svært, som han havde på det tidspunkt.

- Det er jo ikke, fordi jeg synes, det er relevant for Jonas - jeg italesætter det for alle dem, der har brug for at høre, at de ikke er alene, siger han og fortsætter:

- Jeg synes, det er vigtigt at snakke om det, imens du har det dårligt. For det er ikke alle, der får mulighed for at tale om det efterfølgende.

Amir Afify har også fået hjælp ved at gå i terapi. Det var der, han fandt ud af, at han havde en depression.

- Jeg snakkede med en psykolog om, at jeg ikke kunne forstå, hvorfor jeg havde det så dårligt, for jeg vidste jo godt, at jeg havde et megafint liv med alt, jeg behøvede, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kh_dis_pc_opt1_031.jpg
 Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

Amir Afify er stadig med i konkurrencen om at ende med "Prince Charming"s hovedperson, Jonas Løvik. Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark

I dag er realitydeltageren et helt andet sted mentalt, og det skyldes netop hans grundige bearbejdning.

- Jeg kom videre ved at snakke med mine forældre om det og ved at indse, at jeg faktisk havde et problem. Det er hårdt at indse, at der er noget galt, men lige så snart, jeg havde gjort det, var jeg på vej til at få det bedre.

Se Amir Afify fortælle sin smertelige historie i videoen øverst i denne artikel.

Der er nyt afsnit af "Prince Charming" hver søndag på Discovery+.

Sponsoreret indhold