Reality2. august 2020

Smask! "Too Hot To Handle"-stjerne har fundet ny modelkæreste

Realitystjernen Francesca Farago har fundet sig en ny flamme i den smukke australske model Casey Boonstra - og parret lægger bestemt ikke skjul på romancen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/francesca-farago.png
 Foto: Jate Porj/Backgrid/Ritzau Scanpix

Den 26-årige "Too Hot to Handle"-stjerne Francesca Farago har drøntravlt med at komme videre efter sit split med Harry Jowsey.

Amerikanske paparazzifotografer fangede lørdag aften realitystjernen i hed omfavnelse med den smukke 24-årige bikinimodel Casey Boonstra, der at dømme efter billederne i allerhøjeste grad er hot nok til Francesca.

Parret blev spottet kyssende og efterfølgende hånd i hånd på en dateaften i West Hollywood i Californien.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200802-155443-5-1438x1798we.jpg
 Foto: Jate Porj/Backgrid/Ritzau Scanpix

Det nye par kunne slet ikke holde fingrene fra hinanden, mens de ventede på deres Uber. (Foto: Jate Porj/Backgrid/Ritzau Scanpix)

Francesca Farago og Casey Boonstra kunne ikke holde fingrene fra hinanden, hvilket resulterede en i hed omgang kissemisseri efter en romantisk middag.

Francesca kunne ses klappe sin nye modelkæreste i røven flere gange og placerede en fast hånd i nakken på den australske model, da hun gav hende et intenst kys.

De to smukke kvinder forsvandt derefter ind i en Uber og kørte sammen ud i Los Angeles-natten.

Realitystjernen kunne på Instagram også ses i tæt omfavnelse med Casey Boonstra. Den australske model delte på sin Instagram Story flere videoer fra parrets aften i byen.

https://imgix.seoghoer.dk/20200802-114046-7-1920x2880we.jpg
 Foto: Jate Porj/Backgrid/Ritzau Scanpix

Francesca Farago og Casey Boonstra forlader hånd i hånd en restaurant i West Hollywood. (Foto: Jate Porj/Backgrid/Ritzau Scanpix)

- Min baby, skriver hun til en af videoerne, der viser hende kysse Francesca.

Det er kun lidt over en måned siden, at Francesca bekræftede, at hun og kæresten Harry Jowsey var gået fra hinanden efter at have mødtes under optagelserne til Netflix-serien "Too Hot to Handle", der havde premiere på streamingtjenesten tidligere på året.

- Jeg troede, vi ville ende sammen. Jeg troede, vi skukke giftes, lød det fra Francesca i en fem minutters lang YouTube-video, der bekræftede, at det nu er slut mellem parret.

Harry friede til Francesca under et virtuelt reunion show til realityprogrammet tilbage i maj, men det var - ifølge ham - ikke en officiel forlovelse.

Francesca Farago blev for nyligt spottet med en af stjernerne fra MTV-programmet "Jersey Shore", men det lader til at realitystjernen også er kommet hurtigt videre fra den romance.

null

Sponsoreret indhold