Reality21. oktober 2022

Skilt i “Gift ved første blik”: Tilbuddene vælter ind

Både Steen og Mette er helt klar til at prøve at finde kærligheden derude, da de ikke blev sammen i det romantiske eksperiment
Steen Theill og Mette Blume
Det endte ikke med kærlighed for Steen Theill, 59, og Mette Blume, 59.
 Foto: DR/Snow Productions/Theis Mortensen

LÆS OGSÅ: Christina fra "Gift ved første blik": Det handler kun om godt fjernsyn

Steen Theill, 59, og Mette Blume, 59, var enige om at lade sig skille og har siden programmet blot holdt kontakten en smule via sms. Siden optagelserne sluttede, har de begge holdt igen med at date andre.

– Jeg har meget bevidst valgt ikke at gøre noget i denne periode og være tro mod programmet og ikke være på noget datingsite. Jeg har holdt lav profil, siger Mette til SE og HØR.

– Så nu skal den bare have fuld skrald! lyder det med et grin fra Mette, som dog tilføjer, at hun måske i virkeligheden skal slikke sårene lidt, inden hun kaster sig ud i datinglivet. Også Steen har holdt lav profil på kærlighedsfronten.

Steen Theill
Steen er blevet væltet ned af kærlige beskeder efter programmet: – De skriver, at de godt kan forstå, jeg ser lidt træt ud med alt det veganersnak, så hvis jeg har lyst til at spise en bøf, vil de rigtig gerne ses – og drikke et glas bobler.
 Foto: Martin Høien

– Men jeg har godt nok fået mange henvendelser, er du rigtig klog. Måske 100, vil jeg tro, siger han til SE og HØR og fortæller, at beskederne er væltet ind i Messenger-indbakken.

– De skriver, at de har set mig i “Gift ved første blik”, og de er utrolig rosende. Man får helt røde ører, når man læser det. De skriver, at de godt kan forstå, jeg ser lidt træt ud med alt det veganersnak, så hvis jeg har lyst til at spise en bøf, vil de rigtig gerne ses – og drikke et glas bobler, tilføjer han om favoritdrikken.

Ked af det

Spørger man Mette, hvad hun tager med sig fra programmet, lyder det:

– Jeg har lært virkelig meget om tv. De skaber et billede, når de klipper det sammen, som ikke har ret meget med virkeligheden at gøre. For eksempel virker det som om, at Steen og jeg snakker veganisme fra start til slut. Det gør vi ikke. Der er så meget andet, vi også snakker om, men det er et bevidst valg fra DR med en skør veganer, mener Mette.

Mette Blume
– Nu skal den bare have fuld skrald! lyder det med et grin fra Mette, der skal ud og date igen.
 Foto: Kasper Wenstrup

– Man ser heller ikke, at det altid er Steen, der bringer emnet på banen, og at jeg meget bevidst vælger ikke selv at bringe det på banen, fordi jeg godt ved, at det er noget, der provokerer rigtig mange mennesker.

– Synes du, du fremstår som en anden, end du er?

– Ja. Og det siger mine venner og familie også. Det har været forbavsende hårdt. Jeg er et psykisk robust menneske, men det har faktisk fyldt virkelig meget – alt det had, der har været i medierne. Det har gjort mig ked af det, siger Mette.

Sponsoreret indhold