Reality17. november 2021

"Singletown"-par i dobbeltfrieri: Pia og Sophia faldt synkront på knæ

Pia og Sophia fra den igangværende sæson "Singletown" er blevet forlovet - med to sæt ringe.
https://imgix.seoghoer.dk/sophia-og-pia_6177ac20aabcd.jpg
 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks

For to og en halv måned siden fik Pia, 24, og Sophia, 23, nøjagtig den samme tanke: De ville fri til hinanden.

Hvad de ikke vidste var, at de begge havde planlagt at falde på knæ. Og endda på den samme dag og det samme tidspunkt.

Så i dag var der synkront knæfald og frieri med to sæt ringe for Pia Zinck og Sophia Lyngbøg Petersen, der også kan fejre tre år som kærester.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/pia_sophia_singletown_ringe.jpg
 Foto: Privat

Pigerne beskriver Pia som maskulin udenpå og feminin indeni, og Sophia omvendt, og det tog de begge med i overvejelserne, da ringene skulle udvælges. Foto: Privat

- Vi havde aftalt, at Sophias lillesøster skulle tage et billede af os, så hun instruerede os i at stå med ryggen til hinanden og først vende os, når hun havde talt til tre. Og så faldt vi på knæ samtidig, fortæller Pia til SE og HØR.

Hun var den første til at sige ja.

- Jeg spurgte, om hun ville skændes med mig resten af sit liv. Det kunne hun ikke undvære, sagde hun. Og så spurgte hun, om jeg ville høre på hendes snakkeri resten af livet, forklarer Sophia.

- Ja, og det er jeg imponeret over, at hun sagde ja til, for jeg snakker godt nok meget, griner Pia.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/pia_og_sophia_singletown_forlovet.jpg
 Foto: Privat

Både Pia og Sophia havde lavet en "hemmelig" aftale om frieriet med Sophias lillesøster, der har taget billederne. - Hun havde svært ved at få det hele planlagt og samtidig holde det hemmeligt for os begge to, fortæller Pia. Foto: Privat

Begge kvinder er enige om, at det er det helt rigtige tidspunkt for dem at aftale at gifte sig.

- Vi har været igennem både op- og nedture og oplevet meget modstand i vores parforhold, og hvis vi kan klare det, så kan vi klare alt, fortæller Sophia.

- Vi har også joket med, hvordan vi skulle forloves. Så vi var begge klar over, at det var tid. Vores familier har også et ordsprog, de tit siger: "Forlov dig tit, men gift dig aldrig".

Parret, som bor sammen i Rødovre, har dog planer om et bryllup, men de er så store, at der bliver nødt til at gå et par år med opsparing først, for der skal mange gæster med, forklarer de.

- Efter "Singletown" er vi blevet meget mere sikre i, at det er den vej, vi skal gå.

Vil ikke have børn

Med bryllup følger ofte villa, volvo og vovse, og sidstnævnte er der store planer om. Parret vil nemlig gerne have en hund mere, så de har to - og det skal være inden den store fest.

Til gengæld er Pia og Sophia enige om ikke at ville have børn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/pia_sophia_forlovelse.jpg
 Foto: Privat

Pia og Sophia besluttede kort inde i "Singletown", at de ville forlade programmet sammen. Foto: Privat

Pia fortæller, at hun har vidst det hele sit liv, mens Sophia forklarer, at hun de seneste år er blevet bekræftet i, at hun ikke har lyst til at blive forælder.

- Derudover, så ville vores børn også få virkelig meget krudt i røven og lave ballade hele tiden. Det magter jeg ikke, siger hun.

"Singletown"-parret har i de tre år, de har været kærester, klaret sig igennem både rygsygdom, kraftig vægtøgning og at tage sig af et spiseforstyrret familiemedlem, der flyttede ind. Den smag på forældrelivet har også bekræftet dem i, at det nu er tid til at slå rødder og leve et stille og roligt liv sammen.

- Det eneste, vi ikke er enige om, er, om vi skal tage hinanden efternavne, griner de to kvinder.

Sponsoreret indhold