Reality29. maj 2023

Sina Stirnimann langer ud efter Mikkel og Nikita: Udstiller mig

Efter hjemkomsten fra "FBOY Island" er Sina Stirnimanns forhold til Mikkel "Mik" Christensen stendødt – og hans udgangsreplik i finalen hjalp bestemt ikke på stemningen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
SE OGSÅ: Klapper fuldstændig i: Her nægter Gyrith og Sina at udtale sig om Nikita Klæstrup og kæresten.
 Video: Kaspar Wenstrup/Sladderministeriet

– I lang tid har jeg virkelig stået ved alle de ord, som jeg netop har nævnt for dig. Men på det seneste har jeg også følt, at der har været en form for mistillid. Og noget af det mest uattraktive for mig, det er at tale med to tunger: Sige én ting, gøre noget andet. Og derfor har jeg valgt, at jeg vil gå med pengene.

Sådan siger Mikkel "Mik" Christensen, efter han i "FBOY Island" er blevet vraget og skal afsløre, hvorvidt han rent faktist havde taget præmiesummen og skredet, hvis Sina Stirnimann havde valgt ham.

Lyt også til "Sladderministeriet" med Sina Stirnimann og Gyrith Cecilie Ross her:

På det tidspunkt er Sina målløs. Men efterfølgende er det gået op for hende, at Mikkel, mens han datede hende i programmet, flirtede med en tilrettelægger bag kameraet.

Det har gjort hende endnu mere rasende over den afsluttende kommentar fra ham.

– Det er lidt kontroversielt at sige, at jeg taler med to tunger, når han gør præcis det samme, siger Sina nu, hvor finalen er kommet ud på HBO og Discovery+.

Sina Stirnimann har efter "FBOY Island" stadig aldrig haft en kæreste. - Lige nu har jeg svært ved at kigge en fyr i øjnene. Jeg tror ikke på mænd lige nu, jeg kan knap nok have en samtale. Jeg skal lige koncentrere mig om at have mit eget liv tilbage, fortæller hun.
Sina Stirnimann har efter "FBOY Island" stadig aldrig haft en kæreste. - Lige nu har jeg svært ved at kigge en fyr i øjnene. Jeg tror ikke på mænd lige nu, jeg kan knap nok have en samtale. Jeg skal lige koncentrere mig om at have mit eget liv tilbage, fortæller hun.
 Foto: Kaspar Wenstrup

SE og HØR har tidligere spurgt Sina Stirnimann til hendes reaktion på, at Mikkel ”Mik” Christensen og Nikita Klæstrup mødtes under optagelserne til ”FBOY Island”. Det var efter optagelserne, men forud for programmets premiere, og på det tidspunkt ønskede Sina ikke at udtale sig.

– De skulle selv lige ud med det. Jeg kan forestille mig, at Nikita har haft det svært. Så det var bare for at beskytte dem og måske også mig selv, forklarer Sina, der altså nu har taget bladet fra munden, efter vi på tv har hørt Mikkels kommentar, efter hun vragede ham i finalen.

Hun har haft det hårdt under optagelserne, hvilket hun også har vendt med produktionen.

– Det er en hård oplevelse at komme hjem og finde ud af det med Nikita og Mikkel. Det var hårdt, inden jeg vidste det, og så er jeg blevet ført bag lyset af en, der skulle have været på min side.

Sina har hverken talt med Nikita Klæstrup eller Mikkel Christensen efter optagelserne.

– Jeg har ikke talt med Nikita, vi har ikke talt sammen siden. Jeg får ikke noget ud af det. Sket er sket, og der er ikke så meget at gøre længere. Jeg ser hende jo ikke, og det rager ikke mig. Hun har fået nok problemer.

Mikkel Christensen og Nikita Klæstrup blev først kærester efter optagelserne.
Mikkel Christensen og Nikita Klæstrup blev først kærester efter optagelserne.
 Foto: Martin Høien

– Jeg har ikke talt med Mikkel, og jeg har ikke lyst til det. Hans kommentar om at tale med to tunger, når han selv er sammen med en tilrettelægger bag kameraet … At udstille mig på den måde. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Der er sket noget i syncrummet, det sagde de andre drenge også.

Det lyder ikke, som om der kommer nogen forsoning der?

– Nej, det tror jeg sgu ikke, der gør.

SE og HØR har kontaktet Nikita Klæstrup, der på nuværende tidspunkt ikke har nogen kommentarer til, at hun skulle have ført Sina bag lyset.

Sponsoreret indhold