Reality 1. november 2021

Silas Holst med hård kritik: Vil have skiftet "Vild med dans"-dommere ud

Han er den største stjerne i "Vild med dans" - og han har markante holdninger. Silas Holst er i denne sæson sjældent enig med de fem dommere, og nu vil han have skiftet flere af dem ud.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De sidste par uger har været turbulente for Silas Holst i "Vild med dans", som har ligget i krig med dommerne.

Først var han og partner Lise Rønne ikke tilfredse med deres karakterer fra dommerbordet, hvilket kom til udtryk efter programmet.

I sidste uge kunne SE og HØR så afsløre, at det ikke kun er på skærmen, at Silas modtager hårde ord fra dommerne.

Således har Jens Werner ifølge SE og HØRs oplysninger sendt fleres chikanerende SMS'er til Silas, hvor han kritiserer ham og Lise med et ikke særligt pænt ordvalg.

Læs hele den historie her:

Og efter fredagens smukke Knæk Cancer-udgave kunne hr. Holst så afsløre, at han har fået nok. Han er færdig med "Vild med dans".

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Hanne Juul

Silas Holst har fået nok af dommerne i "Vild med dans", som han mener burde skiftes ud (Foto: Hanne Juul)

- Jeg tror bare, at nu har jeg lavet det i ni år, så nu skal der også friske kræfter til på et tidspunkt, forklarede Silas til SE og HØR om årsagen bag sin beslutning.

Men det er ikke kun blandt de professionelle dansere, der trænger til udskiftning, hvis man spørger Silas. Det kunne man forleden se på hans Instagram-profil - hvis man var hurtig.

For i en nu slettet kommentar skriver en af den populære dansers følgere en kritisk besked rettet mod de fem dommere i form af Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Britt Bendixen, Marianne Eihilt og Jens Werner.

- Måske man skulle overveje at skifte de fleste af dommerne ud med et yngre dommerpanel, hvis ikke de kan forstå de nyere dansetrin i 2021, stod der i den nu forsvundne kommentar til Silas' Instagram-opslag.

Ja, ja, hvad siger en kommentar fra en tilfældig følger om Silas' holdning til dommerne? Mere end som så.

Det 38-årige multitalent valgte nemlig at svare på den kritiske kommentar. Helt fåmælt skrev han "enig" til sin følgers mening om at skifte flere af dommerne ud.

SE og HØR har set kommentaren fra følgeren samt Silas Holsts svar til den.

Sponsoreret indhold