Kendte 21. oktober 2021

Favoritpar i fare: Skummende Silas

Danser Silas Holst forlod TV 2-studiet lidt tidligere end aftalt efter at have fået skarp kritik for sin pasodoble med Lise Rønne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det lignede et overraskende og pludseligt fald fra ”Vild med dans”-tinderne, da tv-vært Lise Rønne, 42, og dansepartneren Silas Holst, 38, pludselig ikke fik dommernes opbakning efter deres eksperimenterende pasodoble.

Efter at have ligget lunt på topplaceringer de forgangne uger dykkede deres dommerkarakterer gevaldigt og placerede dem pludselig på en skrøbelig plads næstnederst med 28 point fra de fem dommere.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

Muskler såvel som mimik var på overarbejde hos Lise Rønne under dansen, som efterfølgende blev kaldt for “skuffende”. Dommerne mente, der var mere slåskamp end dans over den. (Foto: Hanne Juul)

Selv om de blev reddet af seerne, ramte dommernes kommentarer stadig hårdt  hos parret. Særligt Silas var totalt uforstående over for Anne Laxholms kommentar. Hun kaldte parrets præstation for ”skuffende”.

– Jeg ville elske at kunne sige, at jeg gjorde alt, hvad dommerne beder mig om, men jeg må også være tro over for det, som jeg synes, dans skal være. Og jeg tror grundlæggende, at dommerne og jeg ser dans forskelligt, sagde en tydeligt påvirket Silas Holst.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

“Vild med dans”-stikket var tæt på at blive trukket for krimiforfatter Michael Katz Krefeld, 55, og Karina Frimodt, 43. Men de klarede omdansen med skindet på næsen og er klar til næste svingom. (Foto: Hanne Juul)

– Det var en lidt hård udmelding, synes jeg, tilføjede han.

Står fast

Selv måtte den undrende danser gense pasodoblen til 90’er-hittet ”Everybody” af Backstreet Boys, men herefter nåede han nøjagtig samme konklusion.

– Den stod snorlige. Jeg kan mærke, at det, der også rammer mig, er, at jeg tit får at vide, at jeg ikke laver de rigtige trin. Og det stiller jeg mig uforstående overfor, for jeg står gudhjælpemig med min teknikbog hver uge for at finde vores variationer og lære Lise trinnene efter teknikkerne, forklarede han og savnede konkrete råd fra dommerne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

Freja og Claudia leverede en energisk 80’er-dans i kategorien street til flotte 38 point og en tredjeplads efter dommernes votering. Men det var ikke nok til at overbevise seerne. (Foto: Hanne Juul)

– Man kan jo pakke et 5-tal ind på andre måder, som måske kunne være lidt mere konstruktivt. Det er svært lige at vide, hvad man skal bruge et ”Jeg er skuffet” til, når vi skal arbejde videre.

Skred fra interviews

Det var ikke alle journalister, der efter fredagens show fik lov til at tale med det skuffede par. For mens en flok stadig ventede på interview, drejede Silas rundt på sin høje dansehæl, tog Lise i hånden og forsvandt med raske trin ud bag scenetæppet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

Frejas farvel: Eventyret sluttede på en optur
Selv om Freja Kirk og Claudia Rex, 34, har danset deres sidste dans, mener de absolut selv, at de går fra programmet med stolthed. Ikke mindst fordi de fik lov til at fremvise deres streetkoreografi – og Frejas foreløbige yndlingsdans –  til ”Rhythm Nation”.
– Jeg vil ikke sige, at jeg er lettet. Men det er jo et enormt stressende program at være med i. Og så er det jo en konkurrence, og der er jo nogen, der skal ryge. Jeg skal lige synke den, men det er sgu okay, fortalte Freja, da seernes dom var faldet.
Parret lå på tredjepladsen efter dommernes i alt 38 point, og derfor var deres farvel til programmet lidt af et chok.
– Det er klart, at man lige føler sig sikker, når man ligger i top-3, men nu begynder det at spidse til, og alt kan ske, lød det fra den 34-årige sanger. (Foto: Hanne Juul)

Det lykkedes ikke produktionen at lokke Silas eller Lise ud igen. Efterfølgende har hr. Holst nægtet at anerkende, at han skulle være stormet ud af studiet, selv om flere tilstedeværende kan skrive under på, at hans exit bestemt foregik i en vældig fart.

TV 2’s underholdningsredaktør Thomas Strøbech kan ikke kommentere, hvordan situationen i studiet blev opfattet af pressen, men siger følgende:

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

Skuffelsen stod tydeligt malet i Silas Holsts ansigt – også længe efter dommernes kommentarer var fordøjet. “Vild med dans”-darlingen og hans lærling blev reddet af seernes stemmer. (Foto: Hanne Juul)

– Silas og Lise deltog i pressemødet, men nåede ikke at tale med alle de tilstedeværende journalister, før de gik backstage. Jeg talte selv med Silas umiddelbart efter pressemødet, og det er ikke min opfattelse, at han har haft til hensigt at opføre sig specielt dramatisk – snarere tværtimod. Han var skuffet, og det er forståeligt.

Sponsoreret indhold