Reality30. april 2023

Sidney Lees sidste tid: Kæresten fik nok

Realitylegendens tilværelse blev vendt op og ned under nedlukningerne
Sidney Lee
Da natklubberne lukkede, satte Sidney Lee sig ved computeren – og blev hurtigt fanget af konspirationsteorierne om den mystiske virus fra Østen.
 Foto: Thomas Laursen

LÆS OGSÅ: Sidneys sidste kærlighed: - Han ville have elsket det

Der var som regel fest og glade dage, hvor end Sidney Lee tog hen i sit 43 år korte liv.

Festerne var hans hjemmebane.

Men 11. marts 2020 slukkede Mette Frederiksen de kulørte lamper overalt i landet – og det tog livslyset fra bandanakongen for en stund.

Det fortæller hans daværende kæreste, Mary-Ann, i sidste afsnit af TV 2 Echo-dokumentaren “Sidney”.

Mette Frederiksen
Alting ændrede sig, da Mette Frederiksen og “bandet” lukkede Danmark ned i marts 2020. Sidney Lee var blandt de mange, der havde svært ved at kapere den nye virkelighed.
 Foto: Ritzau Scanpix

Da vi ikke kunne gå i byen, fratog det ham hele hans verden med at komme ud og møde mennesker og være tæt med folk og tage selfies, siger ekskæresten.

Coronanedlukningerne var også medskyldig i, at hun og Sidney gik fra hinanden efter fem års forhold.

For ud over, at han ikke kunne komme så meget ud, som han plejede, så var han også meget vred over de restriktioner, som danskerne blev bedt om at leve med.

Sidney Lee og Mary-Ann Holm
I fem år var Sidney og Mary-Ann Holm uadskillelige. Men under pandemien ændrede realitystjernen sig, og det blev til sidst for meget for kæresten.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Flygtede til Bakken

– Jeg syntes, at Sidney mistede noget af det sjove og glade, og han blev meget optaget af corona og alle de triste ting, der var omkring det, siger hun.

– Det var det eneste, han ville tale om, og det eneste, som han sad og googlede. Han blev besat af corona, fortæller eksen.

Sidney Lee
Det var på Mr. Muscle på Bakken, at gameren fandt ud af, at man kunne hænge ud, spille på maskinerne og hilse på fans, mens det meste af resten af landet var lukket ned.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Men så fandt Lee ud af, at han kunne hænge ud på Dyrehavsbakken, hvor der var mulighed for at spille pinball, mens virussen hærgede i resten af landet.

– På et tidspunkt blev han helt besat af at være på Bakken. Han var der mange gange om ugen. Det var der, vores forhold begyndte at gå i stykker.

– Jeg gad ikke Bakken så meget, som han havde lyst til, og jeg var ikke lige så optaget af, hvor frygtelige restriktionerne var, siger Mary-Ann.

De eneste ene

Men på Bakken fandt Sidney ligesindede – og kærligheden igen.

– Det er min dame, Camilla. Jeg mødte hende ude på Bakken, hvor vi hurtigt faldt i snak.

– Vi har samme musiksmag, vi er jævnaldrende og politiske holdninger – det hele spillede, sagde Sid til SE og HØR, da han og kæresten dukkede op på den røde løber til Reality Awards.

– Han sagde, at jeg var den eneste ene. Og det sagde jeg også til ham, fortæller Camilla i dokumentaren.

Camilla og Sidney Lee
På Bakken mødte Sidney Camilla – og de var kærester i et år, indtil han pludselig mistede livet.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Sponsoreret indhold