Streaming18. april 2023

Mary-Ann Holm om bruddet med Sidney Lee: Kom for langt væk fra hinanden

Ekskæresten sætter flere ord på grunden til, at hun og Sidney Lee gik fra hinanden
Mary-Ann sætter nu flere ord på bruddet med Sidney Lee.
Mary-Ann sætter nu flere ord på bruddet med Sidney Lee.
 Foto: Dan Mariegaard

Det startede som fest og farver, da Mary-Ann Holm en aften mødte hele Danmarks realitylegende Sidney Lee på Billy Booze.

De to blev kærester, og i mere end fire år dannede de to par. Mary-Ann beskriver, at han satte kulør på hverdagen og var et friskt pust i hendes mere “almindelige” liv.

Spurgte man Sidney selv, forklarede han, at hans nye kæreste var både ældre, klogere og mere nede på jorden, end de damer, han tidligere havde datet.

I mere end fire år dannede Mary-Ann og Sidney par, og hun var med ham på diverse røde løbere igennem årene, hvor det tydeligt skinnede igennem, at de to var smaskforelskede.

Men på et tidspunkt brast kærligheden mellem de to, og i det sidste afsnit af “Sidney”-dokumentaren, sætter ekskæresten nu ord på, hvad der gjorde, at de to gik fra hinanden.

Sidney Lee døde den 16. maj sidste år, og blev blot 43 år gammel.
Sidney Lee døde den 16. maj sidste år, og blev blot 43 år gammel.
 Foto: Dan Mariegaard

Det startede med at slutte, da coronavirussen kom til landet. For festaben Sidney var det slut med at gå i byen, og i stedet måtte han få tiden til at gå med andre ting.

– Da coronaen kom... det var ikke godt for Sidney. At byen lukkede, og vi ikke kunne gå i byen, fratog hele hans verden med at komme ud og være med mennesker, være tæt på dem og få taget selfies, fortæller Mary-Ann.

Især konspirationsteorier omkring pandemien begyndte at fylde hos den feterede realitystjerne, hvor flere venner sprang fra i den tid, fordi de ikke kunne følge med på de mange meninger om, hvordan han så verden.

I den tid blev fester erstattet med ture på Bakkens spillehal, der stadig havde åbent. Her blev mange timer brugt på de forskellige arkadespil, fortæller både hans mor og Mary-Ann i tredje afsnit af dokumentaren.

– På et tidspunkt blev han helt besat af at være på Bakken. Han var der mange gange om ugen. Hans nye hjem, der han kunne møde nye mennesker, fortæller Mary-Ann og fortsætter:

– Det var der vores forhold begyndt at gå i stykker. Jeg gad ikke Bakken, så meget som han havde lyst til, og jeg var ikke så optaget af restriktionerne, og hvor frygteligt det var, som han var. Så vi havde nogle ting, der delte os på mange måder.

Efter mere end fire år sammen gik de fra hinanden. Der gik dog ikke lang tid, før Sidney fandt kærligheden igen.

Sidney Lee og Camilla. 
Sidney Lee og Camilla.
 Foto: Søren Jul Lamberth

På Bakken mødte han Camilla, der havde samme forståelse af verden som ham.

Og de var sammen, da Sidney Lee gik bort i en alder af 43.

Sponsoreret indhold