Reality10. februar 2015

Sidney Lee: Her er billedet

Reality-stjernen forstår ikke, hvorfor Natascha Linea blev sur over at få billeder af andre kvinder
Af af
Sidney Lee mener at nøgenbilleder af andre kvinder var harmløse og virker overrasket over, at Natascha Linea blev sur over dem
Sidney Lee mener at nøgenbilleder af andre kvinder var harmløse og virker overrasket over, at Natascha Linea blev sur over dem
 Foto: Thomas LaursenNatascha Linea har droppet at knalde med Sidney Lee. I slutningen af januar indrømmede de, at de var bollevenner, men det er slut efter Sidney Lee sendte billeder af andre kvinder - uden særlig meget tøj på - til den unge mor.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Færdig med Sidney Lee

Natascha Linea kalder det "uacceptabelt", men det forstår Sidney Lee ikke. Til SE og HØR forklarer han, hvorfor han sendte billeder af andre kvinder til den unge mor.

- Hun skulle have besøgt mig i fredags, men så hang jeg lige ud hos en af mine veninder, som er stripper. Så jeg tog lige et billede og sendte med snapchat, og det blev hun åbenbart sur over, siger Sidney Lee, og udstyrer SE og HØR med et af de billeder, han sendte til Natascha Linea.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Jeg boller med Sidney Lee

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/1fbcc560c75e4fffb54f3c4d934e3b9f.jpg


- Det var det her billede jeg sendte, skriver Sidney Lee til SE og HØR (Foto: Sidney Lee)

Men ifølge den unge mor, er der ikke tale om et enkelt billede. Sidney Lee skulle have sendt adskillige afsted mod den unge mor, som tidligere har sagt "sådan noget gør man bare ikke".

LÆS OGSÅ: Natascha Linea og Sidney Lee kysser: Vi er IKKE kærester

LÆS OGSÅ: Sidney Lee: Jeg vil bare have sex

Selvom den unge mor har sløjfet deres aftale om at være bollevenner, er Sidney Lee ikke afvisende for, at de kunne prøve igen på et tidspunkt.

- Jeg synes, vi har det grineren sammen, forklarer han, men siger samtidig, at der nok er for stor aldersforskel på de to til, at det kunne blive til noget alvorligt.


Sponsoreret indhold