Nyheder22. februar 2014

Sidney Lee: - Jeg vil bare have sex

Realitykongen nyder singletilværelsen i fulde drag
Af af
Sidney Lee nyder livet som single.
Sidney Lee nyder livet som single.
 Foto: Thomas S. Laursen


Reality-stjernen Sidney Lee har et noget turbulent kærlighedsliv. Han er for nyligt blevet single igen efter et månedlangt forhold med modellen Katja Victoria Isenborg Andersen. I den anledning fortalte den bandana-klædte tv-personlighed, at han ikke er kærestetypen.

Sidney Lee: Jeg egner mig ikke til at have en kæreste

Og livet som single ser ud til at passe den ukronede realitykonge ganske godt.

- Jeg er single. Jeg vil helst bare være fri til at score damer. De kommer til mig, eller jeg går over til dem og snakker lidt. Så går vi ud på toilettet. Jeg er ligeglad med, om de er starfuckere eller ej, så længe jeg får noget black pussy, siger Sidney Lee til seoghoer.dk da vi møder ham til åbningen af natklubben Max Billy i København fredag aften.

Ved sin side har han smukke Marlene Andrea Thinggaard, der var med i Robinson Ekspeditionen 2011. Begge forsikrer dog, at der ikke er en ny reality-romance under opsejling, selvom fremtidsplanerne har været diskuteret.

- Vi mødte hinanden for otte år siden på DKBN. Vi ser hinanden en gang imellem. Det er min rigtig gode veninde. Men vi har aftalt, at vi skal giftes, griner Sidney Lee.

Se de flotte billeder af Marlene her

Da Sidney Lee først fortalte om bruddet med modelkæresten Katja ville han ikke kommentere hvordan hun tog det. Nu løfter han lidt af sløret.

- Hun har lige skrevet, at hun savner mig i en sms, fortæller han.

Sponsoreret indhold